Ja nosim 2deky a luk podle výskytu s "enchantem" ale ted mam trpsaliči díku +10 zraneni ohnem a díku od Astrid (nemohu si vzpomenou jak se jmenuje) a jestli se nymýlim tak vysáva 5 bodu života no a v posledni řadě luk se kterým můžu nabíjet kámen duši
Kde začít...tak za 1.: Battlemage: očarovaný glass sword + spell
2.: mage : spelly
3.: warrior: obouruční glass sekyra
4.: těžko říc co to je: elfský luk a když jde do tuhého tak dual meče ze skyforge
Upravil/a hRDLA dne 09.01.2012 17:43
2 Daedricke dyky, jedna na s mrazivym a druha s ohnovym zranenim, sem tam pouziju totozne 2 daedricke sekery, Daedricky luk, taktez s ohnovym poskozenim.
Akim
Edit: bych zapomel, vse vylepsene na Legend
Upravil/a Akim dne 09.01.2012 17:44
nosím knight sword z modu Jajsus swords. Krásná historicky vypadající zbraň s dmg na úrovni ebonového. A jakožto pravý nord bez enchantu aby to bylo těžší. A samozřejmě je jak říká ¨Barney le-gen-dá-rní.
Upravil/a koniaash dne 11.01.2012 12:24
daedrický luk dmg 900 poškození mrazem a poškození bleskem, 2x daedrický jednoruční meč dmg 450 za kus poškození mrazem+bleskem poškození mrazem+ohněm kouzla vijímečně
Dteam napsal:
daedrický luk dmg 900 poškození mrazem a poškození bleskem, 2x daedrický jednoruční meč dmg 450 za kus poškození mrazem+bleskem poškození mrazem+ohněm kouzla vijímečně
Dteam napsal:
a to tě ta hra furt baví???
no jasně ono asi sem si už zvykl jsem totiž lvl 77 a žádného nepřítele nemám už dlouho
Dteam napsal:
a to tě ta hra furt baví???
no jasně ono asi sem si už zvykl jsem totiž lvl 77 a žádného nepřítele nemám už dlouho
lol mág je slabší ako warrior ked nepoužíva potiony
Ja som sexi nordka v dračom heavy armor brnení bez enchantingu,a používam obojručný meč dedricky s ohnivým kúzlom,a dedrický luk tiež s ohnivým kúzlom.
nosgoth napsal:
Ja som sexi nordka v dračom heavy armor brnení bez enchantingu,a používam obojručný meč dedricky s ohnivým kúzlom,a dedrický luk tiež s ohnivým kúzlom.
2 Účty.
1. Zloděj: Slavičí luk - Skleněné šípy. Výborná kombinace. Jinak předtím jsem měl asi Elfský palcát :/
2. Válečník: Sekera Bílý průsmyk (Je to shitka, ale ten druhý účet je jen tak 4fun, tam mám nesmrtelnost, takže je to úplně jedno co tam budu mít za zbrań, ale pro brzkou fázi hry je to výborná volba, doporučuji)
Upravil/a StupidFan dne 12.01.2012 23:30
hrat za valecnika a nemat kovarinu je chyba prevelika. Z hry necakaj ze najdes zbran co bude mat v zaklade vyssiu dmg.Jedine ti mozu pomoct veci s +dmg na dvojrucne zbrane
Upravil/a buth dne 14.01.2012 16:22
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.