Ani ne chci, aby to byli postavy ze jménem třeba ( jen přiklad zrovna tutu nepotřebuju) umřela mi Lydia a chci aby se respwnala na určitém míst.
FOR GLORY OF THE EMPIRE !!!!
1) dojdi na určité místo, kde chceš, aby ta "mrtvá" byla
2) otevři konzoli
3) klikni na onu postavu, která je "mrtvá" (a pokud není daleko)
4) napiš: moveto player
5) zavři konzoli a znova ji otevři ("mrtvá" se přesune na tvé místo)
6) pokud ji chceš oživit, napiš: resurrect (ale musíš to potvrdit jednou, zavřít/otevřít konzoli a napsat znova. Jinak budeš mít sice "oživlou postavu", ale bude ležet neustále na zemi)
7) klikni na osobu a napiš: kill (zabít) a hlavně tai (zamrznutí postavy - nebude se nijak hýbat)
8) zavři konzoli a máš vyhráno
Upravil/a Adrian_S dne 25.02.2016 18:48
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Hele vím jsem uplně blbej, ale potřebuji pomoc Zemřel mi můj oblínený follower ( Kharjo, tělo nw kde je) jak oživit tu postavu?
FOR GLORY OF THE EMPIRE !!!!
pokud to nepůjde, tak si ho "respawni" znova: player.placeatme 0001B1D2
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.