ahoj, mám takový problém.. vždycky, když přijdu do Dračí síně a chci mluvit s jarlem, začne na mě útočit stráž, protože moje postava zaútočí, nebo něco ukradne - ale já nic nemačkám.. neměl jste taky někdo tenhle problém? nevíte někdo, prosím, co s tím?
KinimodLP napsal:
Nemačkáš náhodou klávesu C? Pak postava chodí sama dopředu a možná omylem zmáčkneš tlačítko myši a problém je na světě Něco podobného se mi taky stalo
nemačkám nic, ani na klávesnici, ani myš, během těch kecacích scének mám ruce mimo klávesnici a myš.
Dělá ti to jenom v Dračí síni?
Zkoušela jsi jestli ten samý problém nemáš i s jinými jarly?
Zkoušela jsi načíst starší save?
Je na tebe vypsaná odměna? (Esc > Statistiky > Zločin - Nebo nějak tak )
KinimodLP napsal:
Dělá ti to jenom v Dračí síni?
Zkoušela jsi jestli ten samý problém nemáš i s jinými jarly?
Zkoušela jsi načíst starší save?
Je na tebe vypsaná odměna? (Esc > Statistiky > Zločin - Nebo nějak tak )
to s těmi jarly nevím, jsem teprve na začátku hry. starší save jsem zkoušela, pořád to samý. ve statistikách je na mě odměna a mám tam, že jsem spáchala 2 přepadení.. ale já nic neudělala třeba i jen vejdu do síně a z ničeho nic mi postava použije kouzlo ničení.. ještě zkusím začít odznovu a kdyžtak napíšu. děje se mi to od tý doby, co jsem nainstalovala dvoje DLC (obě koupené)..
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.