to Aurelius: Vypadají fakt pěkně!!
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
A tu vidíte mou MGS online postavu. Snažil jsem se, aby trochu vypadal, jak já, ale ke vší smůle tolik krásy do jedné hry nešlo vtěsnat. Takže mi snad v budoucnu udělají lepší charakter customization
Můj mp charakter
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
To mám, ale v tomhle případě jsem chtěl, aby vypadal zlomeně, ale nešel napodobit úhel, tak jsem ho udělal alespoň víc orlí Připadá mi to badass. Spíš to čelo jsem měl udělat nižší, aby to i z tohohle úhlu vypadalo cool, ale to půjde ještě doladit
Upravil/a Lord Rade dne 06.10.2015 20:23
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
podle mě máš postavu Gut. Kojima se vecpe všude, aji v Peace Walkerovi ho mám zaměstnaného v medicíně. Líbilo se mi, jak ho Snake našel. Aji řek jeho jméno.
a pak ještě tenhle rozhovor s Cécile a Kazem tvl... Fourth Wall breaking lvl Metal Gear YouTube Video
Vyvolávání kouzla, čítárna a pohled na knihovny.. Krásné a pěkně provedené.. líbí se mi
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.