Stal jsem se lepším člověkem. Stačí jen nechodit na chat k lidem, kteří usilovně touží po tom být trolleni a neustále tě k tomu nutí. Viz Tasemnice. Ta pořád provokuje, aby se jí dostalo pozornosti.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Ano. A dokonce jsi tím nakazila i ostatní s Mopidu v poslední řadě. Už nemá význam na chat chodit. Smiřte se s tím. Dokud mi za každou návštěvu nezaplatíte, tak se budu řídit motem: "Zadarmo ani kuře nehrabe." A za vše můžeš Tas -_-
Matt: Jo... to jsem zapomněl přemazat. Dávalo mi práci vybrat vhodné obrázky, že jsem zanevřel na tento detail. Ale Tas, Mop a Secre to jako break up můžou brát, takže to částečně sedí. Opravím to ve verzi s událostmi po půl roce.
Upravil/a Lord Rade dne 11.01.2016 21:12
Lord Rade napsal:
Ano. A dokonce jsi tím nakazila i ostatní s Mopidu v poslední řadě. Už nemá význam na chat chodit. Smiřte se s tím. Dokud mi za každou návštěvu nezaplatíte, tak se budu řídit motem: "Zadarmo ani kuře nehrabe." A za vše můžeš Tas -_-
Ten pocit, když dostanete chuť na Karlovarský suchar, ale zjistíte, že ho už neprodávají. Pak každý správný vlastenec pro jednou zanechá natáčení obohacujících videí a musí se věnovat tomuto problému !!!
KLIKNI SEM
Sledování videa si můžete podkreslit skvostem z jejího hvězdného období
KLIKNI SEM
a také těmito nechutnými zvuky
SEM NEKLIKEJ
A zde naší prezidentku bez politické korektnosti můžete podpořit:
VLASTENCI SEM
A TEĎ SPOLU POJĎME UKAMENOVAT SLUNÍČKÁŘE !!!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.