Taktéže přeji krásné FUS RO DAH Vánoce...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Whirt napsal:
Lidi, už je to pátým rokem, co tu máme vánoce! Takže šťastný a veselý milý pozemšťané!
TO JE TEN TRIK SE ŠPIČATÝM KLOBOUKEM!!!!
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Tak, teď jsem rychle zapl net (domovská stránka je seznam.cz) a co nevidím v "novinkách" (osobně to nečtu, jen titulky.. protože vše, co tam píšou je zkrátka blábol)...
Dobře, Bethesda, dobře!
Adrian_S napsal:
Tak, teď jsem rychle zapl net (domovská stránka je seznam.cz) a co nevidím v "novinkách" (osobně to nečtu, jen titulky.. protože vše, co tam píšou je zkrátka blábol)...
Tak já jsem zrovna dorazil z návštěvy.. Nebyl jsem tu cca 5 hodin, takže.. na novinkách tohle ještě nebylo..
Ale stejně se tomu musím smát..
Šťastnej novej rok 2016! Přeju Vám, ať si v něm najdete spoustu takových přátel a partnerů, jako jsem já. Také přeju, ať všude v práci, nebo ve škole na vás z vyšších pozic dohlížejí tací dobrotiví páni, jako já.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Taky Vám přeji, aby příští rok byl mnohem lepší, než tenhle a podařilo se vám více věcí, než tomu bylo doposud.
To zlé nechte ještě dnes, ale od zítřka začne nový den s novou myšlenkou a náladou... Doufejme, že se zadaří (a že třeba vyjde TES VI)
Užijte si Silvestra!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.