Nejde mi hrát novou hru. Při úvodním videu, kde vás vezou na koňským potahu ta koně zabloudí a nedovezou vás na ten dvůr, kde vás chtějí popravit a kde utečete drakovi. Pokaždý ty koně pitomý zahnou do skály a melou se tam i s povozem.
Hojky, mam taky mensi problem...Niekedy sa mi stane ze ked si ulozim hru ked som prikrceny a nabuduce si ju pustim, tak som stale prikrceny ale kurzor je ako keby som stal ,a vobec sa nejde postavit?Da sa to nejako zachranit?
Uploaded with ImageShack.us
Zdravim Panove.Mam problem. V bilem Prusmyku ked vojdem do palaca tak z nicoho nic vsetci na mna utocia okrem strazi a neviem preco...Ziadni zlocin som nespravil ai upir niesom.Neviem co mam robit.prosim poradite?Stalo sa to aj Vam?
Uploaded with ImageShack.us
Taky jsem ho měl.. Ne, není to znak, ale "mrtvý" Ledový přízrak. Nejspíše jsi ho zabil a omylem do něj rychle vkročil (za Bretona se mi to samé povedlo). Já ani nevím, co mi pomohlo.... Protože jsem nevěděl, jak se toho zbavit, pokračoval jsem ve hře a za pár hodin to zmizelo.. Jestli přechodem z dungeonu do dungeonu nebo z vody, nebo Fast travelem.. Nevím, nevzpomenu si..
Upravil/a Adrian_S dne 05.04.2015 00:16
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Zdarec nevím ejstli ještě tohle forum funguje,a le mám problém s Konspirace Zapřísáhlých quest mám hotovej, ale v Markarthu na mě pořád utočí stráže to by nebyl problém jenomže nejde vybrat ani vyplacení ani odvedení do šatlavy. Vyplacení mě řekne že je to moc těžkej zločin a při výběru možnosti vězení mě naskočí jediná možnost odpovědi, v čem je problém a potom naskočí znova možnosti vyplacení atd nevíte někdo co stím ?
bambanekk napsal:
Zdarec nevím ejstli ještě tohle forum funguje,a le mám problém s Konspirace Zapřísáhlých quest mám hotovej, ale v Markarthu na mě pořád utočí stráže to by nebyl problém jenomže nejde vybrat ani vyplacení ani odvedení do šatlavy. Vyplacení mě řekne že je to moc těžkej zločin a při výběru možnosti vězení mě naskočí jediná možnost odpovědi, v čem je problém a potom naskočí znova možnosti vyplacení atd nevíte někdo co stím ?
Zkus mrknout na toto vlákno, nahrál jsem tam i krátké video, ve kterém uvidíš dvě možnosti, jak se z této prekérní situace vyhrabat, třeba Ti to taky pomůže:
Zdravím všechny hráče TES:Skyrim. Už delší dobu řeším problém s questem Spadlý z oblohy kde se píše, že musím mít splněný quest Nekonečná válka nebo mít dobytou Samotu za Bouřné Hávy.
Nekonečná válka - Skončil jsem u *Usaď se do svého křesla a sjednej příměří.* Když usednu chvilku všichni mluví a nakonec domluví a já nemůžu vstát, nic se neděje. Prostě zásek.
Spadlý z oblohy - Kde se píše *Získej pomoc Šedovousých*, ale když k nim dojdu jsou tam všichni připravení na usednutí ke stolu(Nekonečná válka) a Šedovousý mi nenabídne žádný dialog jen mi říká ať usednu do svého křesla kde se zaseknu.
Osvobození Skyrimu - Píše mi to *Osvoboď Hjaalmarku*, ale když dojdu do tábora Bouřných Hávu u Hjaalmarky nikdo mi nenabízí žádný dialog k postupu v questu.
Hledal jsem na internetu kde se nabízela různá řešení, ale nejsem moc dobrý v angličtině. Načítat předchozí save nechci, protože jsem splnil milión jiných vedlejších questu a nabral jsem spoustu lvlu.
Prosím Vás o pomoc jsem už zoufalý. TES:Skyrim mám originál ze steamu se všemi DLC.
S pozdravem bleptys.
Tento příspěvek jsem vytvořil i v sekci obecné omlouvám se za spam.
Ahoj mám problém, dělám úkol Arnielova snaha a mám problém s dobitím pokrouceného kamene duší. V prvním konvektoru mě šel dobít normálně a pak mě to poslalo k dalším. Oběhl jsem už všechny co mám vyznačeny na mapě a nejde mě ani v jednou z nich ho dobít podruhé. Používám k dobití to kouzlo, co mě naučil Arniel a mám originální hru. Potřebuji poradit, děkuji. Opravdu mě nikdo neporadí?
Upravil/a skeve dne 16.12.2015 16:09
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
Ahojte, stahnul sem si skyrim legendary edition a ted se mi tam vyskytnul takovy problem. Ze začatku to nedělalo, ale ted když dam uroveň,tak se tam hned ukaže tabulka- mana, zdraví, vydrž- tak už se nemužu dostat dal,ani zpet ani listovat mezi dalšimi dovednostmi. Musím restartovat počítač a znovu zapnout hru. Strašně mě to sere, nevíš o co by mohlo jít? Sem v podstatě na začatku skyrimu, mam odehrano tak cca 7hod.
Proste jak dám urověň, tak myší můžu normalně hýbat, zvyšovat zdraví, manu či vydrž ale nemůžu listovat mezi dovednostmi a ani zpět do hlavního menu, zkratka častečný kous. Nesekali jste se nekdo s tímto problémem? Strašně mě to sejří díky
XXXXXXXXX tady tohle.. Nevím proč mi to tak dělá Bez tech urovní se asi hrát nedá že?
Ten odkaz jsem vymazal a rád bych tě upozornil na to, že warez odporuje pravidlům fóra. Nehledě k tomu, že warez verze jsou plné různých chyb, se kterými ti stejně nikdo neporadí.
Upravil/a EldeR dne 11.12.2015 14:21
Tak pokud bych věděl že mi pojede dobře originál, tak bych si jej neváhal koupit. Vždy sem si hry kupoval ale nedavno sem si koupil crysis a nejede. Takže už se mi moc prachy vrážet nechce když není jistota že to povalí... Jen sem chtěl zjistit jestli nekdo nezaznamenal stejný problém.
E: S warez verzemi hry je tolik problémů, že není snad ani v lidských silách je všechny sepsat, takže stejný, nebo obdobný problém pravděpodobně zaznamenalo spousta těch, co warez mají. Osobně jsem měl nejprve taky warez, ale vzhledem k tomu, kolik chyb to mělo (a kolikrát bez konzole neodstranitelných), jsem si radši koupil originální hru. Docela jsem se divil, kolik věcí se ve hře "najednou" objevilo a jak spousta věcí začala prostě fungovat tak jak má.
Upravil/a EldeR dne 11.12.2015 16:41
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.