Zdary koupil jsem si na steamu Skyrim legendary edition a mám s ním technické potíže. Když se nastavuje grafika tak se dá na nejnižší detaily i když mám CPU 3.5 ghz, grafiku Nvidia 940M, 8 GB ram, ve vodě nevidím vůbec nic jenom zeleno, nebo když vejdu do nějaké budovy tak tam lítají všude předměty (kotlíky tácy, jídlo atd) nebo zvěř je venku zabugovaná v texturách např jelen sebou mrská jak ryba na suchu, nebo když jdu v jeskyni nebo někde venku tak slyším vodu jako bych v ní plaval . Zkoušel jsem několikrát reinstal a nic. A když jsem zkusil stáhnou nelegálně skyrim tak je to celkem v pohodě až nato že tam taky někdy létají předměty v budovách a někdy tu vodu na souši slyším . Ale je to špatný pocit koupit si hru která takhle blbne a nelegální která je "celkem v pohodě".
Děkuji za odpověď.
No děkuji že jste zkusili pomoc ale nic nepomohlo a tak jsem zkusil totálně přeinstalovat notebook (OS, atd) a teď jde STEAM verze v poho takže musely být chyba asi v systému nebo v registerch
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.