Taky tak nějak průběžně na fóru čtu, že máte manželky.
Dohrál jsem hlavní dějovou linii a nikdo mě nechce Nikde jsem nenarazil na svatbu nebo něco podobného.
Tak jsem to náhodou našel, jak je to s těmi svatbami.
http://skyrim.4fa...ňatek_45
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aha on nejde vložit ten odkaz, tak to najdete v položce DOMY v levém sloupci menu pod nadpisem OBSAH. Je to hned druhá položka od shora.
No a na to když kliknete, tak se Vám zobrazí článek o domech a jejich koupi. A v druhém odstavci je zvýrazněné slovíčko "vzali". Na to slůvko klikněte a přenese Vás to na článek o svatbách.
Upravil/a Ouee dne 09.01.2012 10:59
Lunthatcoss napsal:
Jde si sbalit chlapa?? Čistě jen pro zajímavost.. neříkám že bych si ho bral :-)
Ano, jde. Někteří lidé mají dokonce bug, že si můou brát jen stejné pohlaví. Je pěkné vidět že v Bethesdě tolerují homosexuály.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No teda, když je řeč o svatbě, řeším jeden zajímavý problém. Stáhl jsem si pro partnerku - Lydii, white wedding dress a poté je přes konzoli přidal do jejího repozitáře. A naopak vzal jsem ji dočasně všechno ostatní vybavení, abych docílil, že si ty svatební šaty na sebe opravdu vezme, což se také stalo. Ale potom, co jsem dorazil na svatbu, byla poněkud odhalená respektive úplně nahá, navíc měla při sobě luk se šípy (přestože jsem ji všechno vzal). Ne že by mě podobný průběh svatby nelichotil (a hosté se také nepohoršovali), ale snad by to šlo nějak udělat, aby to bylo trochu více tradičnější. Jinak jsem zkoušel všechno možné přes konzoli i v době obřadu-prostě ty svatební šaty má a stejně si je na sebe ani za nic nevezme.
to je detail ty šaty já bych rači aby tu svatbu trocha vylepšili nějakým modem a i ten manželský život.Ta svatba mi přijde taková suchá prostě za někým přijdeš vemeš ho dete na svatbu a konec hotovo.
Sigee napsal:
to je detail ty šaty já bych rači aby tu svatbu trocha vylepšili nějakým modem a i ten manželský život.Ta svatba mi přijde taková suchá prostě za někým přijdeš vemeš ho dete na svatbu a konec hotovo.
No tak to každopádně, obřad nic moc a hlavně manželský život více obohatit. A ty námluvy: tam něco uděláš, následuje "Líbím se Ti?" Odpověď nepřekvapivě "Ano." A pak hurá na svatbu.
Sigee napsal:
No tak to každopádně, obřad nic moc a hlavně manželský život více obohatit. A ty námluvy: tam něco uděláš, následuje "Líbím se Ti?" Odpověď nepřekvapivě "Ano." A pak hurá na svatbu.
Mě celý průběh naprosto vyhovoval a vyhovuje. Manželka mi dává peníze.. já ji nedávám nic. A to se zastavím v domě tak jednou za dlouhou dobu.. velmi dlouhou
Odflákli nebo ne... oni to spíš berou jako takovej napad kterej hold nedotáhli do konce. Já bych dal možnost vystrojení svatby dle možnosti finanční. Jednoduchá svatba 50, normální 100 a velká s hostinou, hudbou a tancem za 250
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.