Pokud si ho nenacheatuješ, tak se k němu stejnak budeš dostávat jen těžko jsem hru prakticky skoro celou komplet dohrál i se všema DLC a dostal jsem se mírně za level potřebnej na spawnování legendary dragona ... mam dojem že jsem měl 78 ale je fakt že jsem to jen prakticky bez módů. Ale přesnej maximální lvl netuším no ...
Já se prozatím dostal s poslední postavou (Khajiit) na level 89 (+ DLC)
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Já se snažím se svou upírkou atakovat stou úroveň. Zatím jsem na 95 i s DLCéčkama, ale pořád toho mám dost před sebou. Ve Skyrimu mi zbývají Družiníci a Temný Bratrstvo, jsem sice Slavík, ale Cech Zlodějů taky ještě nemám úplně komplet, v DG mám za sebou asi tak třetinu, a v DB mám jen hlavní linii... Čímž chci říci, že i bez DLC by mělo být poměrně snadno možné dostat se na kilko, možná i dál.... Skilovat, skilovat, skilovat... : o ) Já díky tomu v podstatě vůbec nehraju se schopností vyšperkovanou až na sto, protože ji hned zas srazím dolů, abych mohl zas (opět na chvíli rychleji) skilovat. Nejčastěji používané schopnosti ( jako třeba plížení, přesvědčování, apod. ) mám legendární dokonce několikrát.... Jen co se zbavím momentální závislosti na jiných hrách, tak se k ataku sté úrovně hned vrátím. : o )
To SeveruS: Jsme na tom stejně s tím "atakováním".. Až dopíšu povídky a budu mít na sebe opět více času, rozjedu novou hru ve Skyrimu
Jinak, já často skilluji "Kapsářství" a "Alchymii", to jde samo..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.