hRDLA napsal:
2 stránky zpět to je novej level lenosti
Při mých časových možnostech je to ta poslední věc, který bych chtěl obětovat čas. Jsem rád, že sem alespoň nakouknu, ale prolítnu jen tuto nejnovější a moder. sekci, jinak nemám čas na víc...
Práce, škola a ještě k tomu hodně psaní, takže fakt fakt fakt jsem na tom časově nejhůř, co jsem kdy byl.
tohle spamoval mě a sestře na Skype asi hodinu zatímco byl zavřenej v obýváku s tím, že "pracuje" a pokaždé když šel někdo okolo tak ten Skype zavřel a dělal že fakt pracuje. Myslím že mu neplatí dost, ts ts ts
Zdárek, lidi, neví někdo, jestli lze nějak řešit problém se sluchátky, spočívající v tom, že mi najednou hrají (při maximální - i jiné hlasitosti) tak o 50% tišeji? Asi reklamace, což?
Jsou to Sennheiser CX 2.00i pro iPhone (a jak na iPhonu, tak na Macu mě hrají takhle hůř, prakticky z ničeho nic... šel jsem po Národní a najednou slyším, že... slyším hůř hudbu...)
Tak jen se ptám i tu, ale je to takové to "tonoucí se stébla chytá" - na Google jsem toho moc nenašel, a tak asi budu muset do alzy reklamovat.
Je to jednoduché, pravděpodobně bude někde chyba v jacku. Nějaké narušení, zohnutí apod. Případně někde nemusí doléhat drátek. Vůbec bych nespoléhal na Apple sluchátka a koupil si nějaké kvalitní na jistotu, od firmy, která se na to specializuje, která má zkušenosti a dobré zákaznické ohlasy. Já mám hodně dobré zkušenosti se Sony, jedny jejich sluchátka mám už 10 let a vždycky za cenu dostaneš odpovídající kvalitu zvuku. Co jsem tak slyšel, tak i sluchátka od Genius jsou vcelku dobré, ale tam nemůžu posoudit. Není dobré si kupovat vše od jedné firmy, je lepší to míchat a kupovat si od nich to co umí.
Nebo se můžeš popřípadně do nich pustit a opravit si je sám. Jednou se mi to u mých sluchátek taky stalo a vyřešil jsem to tak, že jsem rozebral onen reproduktor na levé straně (to bylo to tišší) a přiletoval drátek, který byl z poloviny vytržen. Pak vše fungovalo normálně...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Já jsem technický antitalent, takže sám bych se do opravy asi nepustil.
Hele, nene, tydle nejsou přímo od Apple ale dělaný pro Apple produkty. Já sám měl dřív Sony pro iPhone, ale po roce byly na odpis, tak jsem je reklamoval a dostal peníze zpět. Tak to asi bude podobný případ, ale mám je od srpna, no tak nevím, no.
Uvidím, díky za ohlasy, půjdu to reklamovat, protože já sluchátka prostě potřebuju, takže ták.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.