Tak Morrowind je takova moje sdrcovinka. Dostal jsem jej od kamose a pri hrani si uvedomil, ze RPG je asi nej zanr.
Morrowind me totalne pohltil, sice s druhym kolegou jsme se smali levlovani ( ci jak to napsat )treba skilu tezka zbroj. Treba se soupnout pred krysu ,nechat se mlatit a pak jen sledovat " tva dovednost TEZKA ZBROJ se zvetsila z 1 na 2" jsme chcali smichy. Ted uz to nikomu ani neprijde a bere to tak jak to je. Nikdy nezapomenu na svuj prvni daedricky obourucak a pote jak jsem se naucil ho ocalovat, zbirat nejvetsi kameny dusi a do nich chytat dude daeder,nebo setkani s Azurou, atd atd atd
no pro mě elder začal až skyrimem oblivion mě moc nechytnul a ty předchozí sem ani nezkoušel ale jako vidím jak je to pěkně propojene i vtom skyrimu a jako docela smekam fakt si na tom zakladaj ikdyž v kadem dílu je jen jenda země tak je nezapomenou propojit už třeba jen takovou maličkosti když ti khait vypravy o domově nejvíc ale žasnu nad tím počtem ukolu a hlavně nad těma knížkama je tam tolik knižek a většina znich je jen tak pro pobave jako todle sepisovat jen tak pro nic zanic nechtělo by se mi ty ktere vam zvedaj perky jsou fajn jo ale jen ty na čteni fakt nad tím smekam že napsali tolik kih jen tak
morrowind je zatím vrcholem serie a jakýkoliv odkaz na něj mě zahřeje u duše. A hlavně Morrowind 2011 u mě pomalu odsouvá Skyrim pomalu do pozadí
Upravil/a Dovi dne 10.01.2012 22:15
Nedávno jsem si nainstaloval Morrowind s oběma datadisky, ale po chvíli hraní jsem toho nechal. Nevím, já prostě tu grafiku nějak nemůžu skousnout, v porovnání i s oblivionem je to o tolik pozadu...ale starý hry mám rád to jako jo, na grafice mi nesejde. Třeba zbožňuju 1. Deus Ex, nebo hry z Forgotten Realms jako Baldurs gate 2 nebo Planescape Torment.
Dovi napsal:
morrowind je zatím vrcholem serie a jakýkoliv odkaz na něj mě zahřeje u duše. A hlavně Morrowind 2011 u mě pomalu odsouvá Skyrim pomalu do pozadí
Dovi napsal:
Morrowind 2011 - to je co?
Je to modifikovaná verze Morrowindu, která grafiku zlepšuje na velice vysokou úroveň - možná tak vysokou jako třeba u Oblivionu. Rozhodně doporučuju, ikdyž to občas kazí dojem toho "listopadového" Vvanderfellu
Je to modifikovaná verze Morrowindu, která grafiku zlepšuje na velice vysokou úroveň - možná tak vysokou jako třeba u Oblivionu. Rozhodně doporučuju, ikdyž to občas kazí dojem toho "listopadového" Vvanderfellu
Máte na mysli Morroblivion? Nebo není náhodou k dispozici nějaký odkaz?
čeština funguje, pokud teda máš českou verzi Morrowindu. Postup je: nainstalovat anglickou verzi a spustit hru. Ukončit a z CD s českou lokalizací nainstalovat česťinu, potom naistalovat Morrowind 2011, zaškrtat Datafiles a spustit. Morrowind 2011 upravuje pouze grafiku hry. Příběh atd. zůstává původní. K tomu doporučuju skvělej mod ve kterém vlastníte celej ostrov s pevností, přístavem a obchodníkama. Skvělá základna pro dobrodruhy .-) Na ostrov se lze teleportovat prstenem. Mimochodem teleportace je další věc, která ve Skyrimu chybí...
Upravil/a Dovi dne 11.01.2012 23:08
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.