... třeba já
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Hipstr <- co to znamená?
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Ne, ale neznám zkrátka "moderní" slova a tu "mluvu".. Zní to debilně..
Nerevar napsal:
Vy máte na plochách takovej bordel až to hezký neni...
inb4 OCD - nemám OCD
Taky mě na ploše leží jen koš
Lord Rade napsal:
A ty nevím, proč máš na ploše koš, když tam nemáš, co přesouvat
Na co přesouvat? Když stačí shift+del .
Každopádně třeba uTorrent když dáš vymazat soubory je pouze přesune do koše, tak je pak jednoduší přejít na plochu a všechny je z něj vysypat.
uTorrent z nějakého důvodu jen soubory přesouvá do koše (tím myslím i .torrent soubory, které uládá do jedné ze svých složek, který se mi nechtěj hledat )
uTorrent z nějakého důvodu jen soubory přesouvá do koše (tím myslím i .torrent soubory, které uládá do jedné ze svých složek, který se mi nechtěj hledat )
Hmmm sám uTorrent používám a nejsem si jistý o čem mluvíš, ale necháme to bejt
No měl jsem je pár let zpátky docela dlouho, a teďka sem si je koupil znova. Hele, já sem zastánce kupování co nejlepšího poměru cena/výkon, a Fatal1tky jsou nejlepší herní sluchátka DO 1000 Ano, na hudbu jsou mnohem lepší sluchátka než tyhle, ale já je mám na hraní, ačkoliv uvažuju, že bych si jako příští sluchátka koupil něco více audiofilního
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.