Zajímalo by mě jake brneni se používa nejčastěji....třeba to nemoku pomůže třeba v rozhodování .Já rád používám Lehké protože raju za Hide Character a nejak me nezatěžuje a rychleji se vnem beham...
no já nevim jsou ruzne tipy lidi a mnohe kmbinace napřklídat když si tu rozkousl orka ten ma velky dmg a proc si na nej nedat lehky Armor to bych daval vysoky dmg a byl bych rychlí..
Ľahké brnenie je moje naj. Neobmedzuje v pohybe. Defence je postačujúca (momentálne mám na Slávičej sete dokopy cca 650). Namodovaná vyzerá bezkonkurenčne. A proste sa to k mojej postave zlodeja hodí. Ťažká zbroj je dosť neohrabaná, ale plánujem aj tú vyskúšať na postave orca z obojručknou sekerou.
Roucho Nejhezčí, nejpohodlnější ... není co dodat. Ale zrovna ted na cas používám lehké brnění, protože aktualně vylepšuji boj s dvěma dýkama.
Upravil/a MortuusDominus dne 09.01.2012 10:27
lehké dračí(šupinové) ochrana cca 1400 bez štítu, luk dýka daedr, lvl 83 obtížnost 5 - hup mezi 5 draughirských pánů smrti a bum bum bum a odchází, pardon plížím se dál
Level 83
Děláš si srandu? A máš ve Skyrimu ještě něco živého? Potuluji se ti tam vůbec nějaká zvířata
To si vymlátil i města ne? A schopnosti všechny na 100 ne?
Mě štve že když cokoli zabiji, tak se tam ty mrtvoly valí už pořád. O to víc když je to vysoká zvěř nebo ty vlci.
To musíš mít ten svět plný mrtvol ne?
Jedině těžké a k tomu kámen hřebce a máte vystaráno. Nic mě neomezuje, nosnost mám navýšenou o 100 a jsem obrněn jako tank.
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
Já používám těžké dračí brnění i se štítem. Sem takovej těžkej lučišník , ale mám už skil, že brnění nic neváží a je to v pohodě, jináč na blízko zmiňovanej štít a meč z nebezký ocele, jo a vše vylepšeno na legendární .
Nebezka ocel - nevim kde sehnat, ale ja radsi pouzivam Slavici, podle me jak vzhledove tak ocarovanim, mi sedi nejlip. Lidii jsem po case ( radsi chodim sam ) navlik do Daedricke a sam beham v Slavici lehke zbroji.
ono je to tak, keď už mám ťažké na 100, tak teraz ľahké, aby sa levelovalo, to isté zbrane, keď mám obojručné na 100, aj ští na 100, tak mám 2 jednoručné - inak sa asi nedá ísť levelom vyšiie...
Level 83
Děláš si srandu? A máš ve Skyrimu ještě něco živého? Potuluji se ti tam vůbec nějaká zvířata
To si vymlátil i města ne? A schopnosti všechny na 100 ne?
Mě štve že když cokoli zabiji, tak se tam ty mrtvoly valí už pořád. O to víc když je to vysoká zvěř nebo ty vlci.
To musíš mít ten svět plný mrtvol ne?
no už těch míst moc není, kde jsem nebyl. Ale ještě mi chybí pár slov řevů, a nevím kde je sehnat, ale potřebuju dorazit pár questů, tak mě to k nim snad zavede.
a asi tak do 60 lvl jsem šel poctivě používáním, pak už jsem začal blbnout, takže jsem to vzal přes konzoli. Mrtvoly zodpovědně mizí, takže ve světě je pořád stejně plno. akorát je blbý, že se nějak málo zaplňují vyčištěné dungy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.