Ahoj, jak asi všichni víte, tak se blíží Halloween. No a mě napadlo, když tento svátek v Česku není tak populární, takže by jsme si ho mohli tak trochu „oslavit“ tady na fóru.
Jde o to, že každý, kdo by se chtěl zúčastnit, tak by na Halloween (přesněji 31. 10. 2015) sem poslal screenshot své postavy ve Skyrimu. Postava by měla mít buď nějaký strašidelný, nebo vtipný, prostě nějaký neobvyklý kostým či zbroj.
Těším se na Vaší účast.
Upravil/a Danrumaxh dne 18.10.2015 21:13
Měl bych pár poznatků.. ale jsou to čistě jen mé názory:
1) Neuznávám žádnej Halloween, snad jedině
Helloween
Pro mě jsou to dušičky
2) Screenshoty z her už jsou v příslušném tématu. A jsou vážné i vtipné...
3) Osobně do toho nejdu, ale klidně se podívám, pokud někdo něčím přispěje..
Toť asi vše, z mé strany...
Upravil/a Adrian_S dne 18.10.2015 21:27
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Díky za tvé poznatky, ale já tu opravdu píši o Halloweenu a ne o Dušičkách. Dušičky se u nás docela i slaví. No nedá se přímo říci slaví, ale formou chozením na hřbitov a zapalovat svíčky se uctívají. Píši tu o tom veselém Halloweenu, který se slaví hlavně v Americe. Princip ti říkat asi nemusím, ale prostě tak no. Je to čistě tvé rozhodnutí, zda-li se zapojíš, nebo ne.
Upravil/a Danrumaxh dne 19.10.2015 22:21
Z důvodu mé nechuti a odporu, slavit "émerické" svátky, když jsem Čech, to zkrátka nedělám...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Mně osobně se Halloween jako takový docela líbí Převléknout se do kostýmu, vyjít ven, všude kolem tebe taková strašidelná atmosféra Aspoň by to nebyl jen žalostný obchodní tahák No a to nemluvím o všudepřítomných českých "Halloween tutoriálech" -_-
Hm. Taky se jen mrknu.
Já si do Skyrimu žádné vtipné, pošahané, strašidelné či hororové oblečky nezatáhl....
Ani to nemám v úmyslu, a kvůli fotošou už zaručeně ne... : o)
Snad se jednou konečně dokopu k tomu dostat své tři nejoblíbenější postavy do Galerie Hrdinů zde na fóru, ale tohle ne.... navlékat je do divnooblečků se mi z nějakého důvodu protiví a nelíbí.....
Ale jsem zvědavka zvědavá, takže určitě budu pokukovat čím se to tu hemží....
PS: Co se týče Halloweenu, na něj přímo vyhraněnej názor nemám, sám jej sice neslavím, ale myslím si, že cokoli nám nabídne možnost se "slušně" vyblbnout, nemůže být špatné......
Upravil/a SeveruS dne 18.10.2015 21:42
Když už chcete něco strašidelného, může být i Karliahnina selfie?? (já se třeba tohodle momentu vždycky leknu )
Selfie
Upravil/a Adrian_S dne 18.10.2015 21:40
Daru, Adriana si nevšímej, ten je takovejhle suchar vůči všemu
Halloween je podle mě supr svátek, klíďo bych se zúčastnila kdybych neměla přemódovanej Skyrim kterej nejde spustit a já jsem moc líná ty mody odinstalovat. Jestli je ale možno tak klíďo píďo převlíknu svoji postavu v nějaké jiné hře a můžu to sem postnout. Protože proč ne, že ano.
Mopi, SH (či AH, aby jsi se neurazil, že nejsem aktuální k tvému novému nicku ) jsem na tom co se týče módů naprosto stejně.. ale s tím rozdílem, že se mi hru povede alespoň jednou za čas zapnout i když občas se to ani po dlouhém načítání nepovede
Pro info: Na všech obrázcích ten chlap jsem já a Aurel je ženská, vyjma toho třetího kde ta ženská jsem já a ten létajcí záchod v pozadí je Aurel. (Ano, ten králík s motorovkou je žena)
Ale tak třeba vymyslíme něco ještě horšího
Upravil/a Mopidu dne 19.10.2015 23:00
@Mop: Právě, že ten screen kde mám na sobě hnědý oblek a hlavu králíka to jsem ještě hrál za mužskou postavu, ne? STAG agentka přišla až později.. protože já měl ženskou postavu když jsem hrál se Škorpem a mužskou postavu když jsem hrál s tebou ale pak sem začal používat jen tu první postavu a to tu spešl postavu, ze který jsem udělal v SR4 indiánku (nebo alespoň mi připomíná indiánku )
Mimochodem pamatuješ? I když je to trošku OT no.. viz. spoiler
Vzpomínka na kocoura
Každopádně něco vymyslíme.. i když v SR4 nejsou zombíci, takže to bude hroší
@SH: Stejně věčně nosíš jedno a to samé oblečení SH a to platí jak v GTA tak v SR.
Upravil/a Aurelius dne 19.10.2015 23:22
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.