Některé zajímavosti jsem zapisoval já (zrovna tyto jsem psal já), ale je to spíše jenom informace o LORE Tamrielu - na Elder Scrolls Wiki je hodně informací a já se snažím udělat ten nejlepší a nejzajímavější výtěžek. Popravdě ve hře Skyrim Medvědodlak ani Žralokodlak nejsou, ale LORE informace o těchto tvorech obsahují a jsou u nich napsaná místa výskytu. Bohužel Bethesda se rozhodla, že v originální hře tato lycanthropie nebude. Možná se rozhodnou přidat jednoho z těchto tvorů (očekával bych spíš Medvědodlaka) do svých datadisků či DLC - uvidíme ...
DynastyMan napsal:
Mě by se líbil nějakej řev, se kterym by se dalo transformovat do draka
Bylo by to pěkný, ale když se na to podíváš ze stránky logiky, tak proč by se drak chtěl proměnit v draka, je to přeci dračí jazyk a oni už draky jsou...
Kdyz uz jsme u tech medvedodlaku, tak jsem si vzpomnel na LOTRa. Protoze tam preci taky zijou Meddedove, kteri, kdyz se rozzuri, tak se premeni v medveda, ale mnohem vetsiho nez normalni meda
no nevím proč ale osobně jsem čekal po dohrání hlavní linie o alduinovi že budeš mít na konci něco jako draka na lítání místo koně ale třeba je to ve mě jen poškození mozku z WOW
Chtel jsem se zeptat jestli by jste na hlavni stranku Víte že... a tam by jste mohli napsat že orkove obyvali skyrim pred nordy a to vam i rekne orčice v nejakym taboru orku
tsduro napsal:
Chtel jsem se zeptat jestli by jste na hlavni stranku Víte že... a tam by jste mohli napsat že orkove obyvali skyrim pred nordy a to vam i rekne orčice v nejakym taboru orku
a nemyslíš náhodou snězný elfy (falmery), orkové obývali Hammerfell, než ho dobyli Redguardi.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.