Jim to napiš. Možná z toho udělají DLC
Beztak mi byl secre nějak podezřelej, když říkal, že pracuje na nějakém programování... Jestli tohle není jeho dílo...
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
No já mám na PS4 DoA Last Round a tam se mi neodemykají. Tam si je musím dokoupit. Asi za 100Kč jednu + jdou zvlášť dokoupit různé mini bikiny (Nemám plnou verzi.) Akorát jednou za nějakej tejden mi zdarma obměněj dvě postavy. Hra nic moc. Ale port těch holek do Rinse and Repeat by byl super. Jenže tohle secreho při programování nenapadlo.. -_-
Tak co? Viděl někdo z vás krvavý měsíc nebo jsem v tom sám? Za mě musím uznat, že to je opravdu nádherná životní zkušenost ... hlavně když i mrtě svítily hvězdy. 10/10 Škorpů doporučuje
On byl Bloodmoon? Fuck, já měla zatažený rolety a hrála terrarii. Fuck fuck fuck. No, aspoň něco mám co budu moct vyprávět vnoučatům. a hej, zabili jsme Moon lorda, that's something.
Jenže ten Blood moon byl po 4 hodině ráno. To mi za to nestálo, když je zas za tři roky
- Jinak do čtyř hodin jste určitě nehráli, takže bych toho nelitoval. Jestli jo, tak bych spíš litoval toho, že to byla zrovna terraria.
Upravil/a Lord Rade dne 28.09.2015 14:01
scorpioncz napsal:
Tak co? Viděl někdo z vás krvavý měsíc nebo jsem v tom sám? Za mě musím uznat, že to je opravdu nádherná životní zkušenost ... hlavně když i mrtě svítily hvězdy. 10/10 Škorpů doporučuje
A já si říkal, proč byla tak jasná noc No nic, než bude další za 18 let, tak asi zůstanu u Blood Moonu v Terrarii
Upravil/a Whirt dne 28.09.2015 15:21
scorpioncz napsal:
Whirt: já se možná mrknu na bloodmoon v morrowindu ... ale tak zatraceně jsem byl jedinej kdo to viděl? (btw už jsi mrkl na doktora? )
scorpioncz napsal:
Whirt: já se možná mrknu na bloodmoon v morrowindu ... ale tak zatraceně jsem byl jedinej kdo to viděl? (btw už jsi mrkl na doktora? )
Mě ani nedošlo, že bude, se o tom nějak extra nemluvilo
Jop viděl, aspoň ten první díl a musím říct, že mě fakt nadchl, ale taky naštval tím cliffhangerem
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.