já co jsem koukala tak to vypadá že spousta lidí teď masově napadá cizí FOB a kradou ostatním hráčům atomovky aby je zneškodnili, takže někoho to určitě zajímá a kdyby se lidi v těch souborech nehrabali tak by o tom secretu ani nikdo nevěděl
to je pravda, no, ale tak zas je pravda že tak by jsme se té cutscény nedostali nikdy, protože nikdo nikdy by ve hře nevyhodil OP item jen tak, i když je to atomová bomba. Když už lidi ví že to něco znamená tak je hezký, že se to aspoň snaží uskutečnit
Na můj vkus to však přišlo moc brzo. Kdyby jsme se to dozvěděli tak za pět let, tak by to bylo hezčí. Takhle lidi odhalej všechny easter eggy během pár týdnů :/ Kde jsou ty časy, kdy ses ty zajímavosti mohl dozvědět jen v herních časákách a z povídaček, co kolovaly v reálném světě.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
to je asi pravda, že po nějaké době by to asi bylo ještě hefčí, no... ale i tak je to pěkný, je to hrozně takový aaawwww, že i na tohle při tvorbě té hry mysleli. Koukej nakrást ňáký atomovky než si tu hru sama seženu.
Huh čus bus lidi. Pokud tu nějaký z vás zajímá Hearthstone, tak jsem vymyslel pár démonických karet. Feedback by byl nice http://imgur.com/...XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tondulin napsal:
Docela zajímavý karty, hlavně Annoying Imp , ale většina z nich je nehratelnejch, bylo by to spíš na nějakej funny deck.
No, tak to už s velkou hromadou karet v HS je
A jo, snažím se prosadit Demonologist decky ...
A Annoying Imp... když jsem prostě viděl ten Demonfuse... tak ta karta byla jasná
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Barvy na chatu budou takový, jaký chci já, smiřte se s tím a já jsem open for suggestions pokud o tom nejste total bitch
Jináč včera jsem viděla Kingsman: the Secret service a myslím, že už jsem se vzpamatovala z nadcházejcího aftershocku, takže HOLY HELL TEN FILM JE MMMH! Myslím že to je můj novej nejoblíbenější film, protože příběh byl MMMH, kamera byla MMMH, soundtrack byl MMMH a hlavního hrdinu se mi ani jednou nechtělo praštit takže Mopi doporučuje, final verdict MMMH/10
Jaj, SH. Koukni, co jsem tu posílal já - to video.
Vlastně je to píseň třech vojáků, která blahoslaví prvního prezidenta srbské republiky: Radovana Karadžiće za Jugoslávské války. Je to člověk, kterému se přisuzují válečné zločiny a zodpovídá se z 11 případů genocidy. (Třeba za masakr v Srebenici, kde bylo zabito 8.000 muslimů). On to však popírá.
Jinak je to píseň, proti Chorvatsku a Turecku - což byli tehdy i v minulosti jejich největší nepřátelé.
Tato píseň je nyní populární. Ne kvůli textu, ale kvůli chytlavé hudbě a drsným rysům harmonikáře. Vzniklo spoustu parodií. Nepředpokládám, že hrdlu píseň nějak politicky zaujala, ale jen se svezl na té vlně, která ohledně toho je.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.