mnflag napsal:
ja si vzal Ysoldu je casto videt v Bílym prusmyku ba trzisti bydlime v Samote v tom baraku velkym a ona chodi spat do sklepa je tohle normalní???
No ja si barák v Samotě taky koupil ale je to podle mne nanic. To abys partnerku pak hledal kde je. A taky mi tehdejší manželka chodila spát do sklepa.
V Bílém průsmyku pohoda. Všechno po ruce a i venku jaksi příjemněji.
* * *
Konečně(!) se mi podařilo přijít na to jak si vzít Zapřísáhlou plenitelku za manželku. Bylo to trošku náročnější to vyřešit, ale vydařilo se. Dalo to tolik práce s vymýšlením, že už se ji jen tak brzy nevzdám... jedině vyměním za nějakou Zapřísáhlou nájezdnici.
Ty baby jsou předtím hodně nezkrotné, nepřístupné a nevyzpytatelné a to se mi líbí.
Ja si zase chtěl vzít Ysoldu ale když mělo dojít na samotnej obřad tak mi zdrhla,s tim at za ní už nelezu
Pač já používám dva očarovaný palcáty tak sem byl na dobyvatelský návštěvě ve Dvemerským městě a ta mrcha Lydia mi zrovna vlezla před protivníka když sem ho chtěl trefit.
Upravil/a Gandalf dne 27.12.2011 23:10
Gandalf:
Řev do nebe,výkřik do mraků,jenž probudí sílu skyrimských blesku
Gandalf napsal:
Ja si zase chtěl vzít Ysoldu ale když mělo dojít na samotnej obřad tak mi zdrhla,s tim at za ní už nelezu
Pač já používám dva očarovaný palcáty tak sem byl na dobyvatelský návštěvě ve Dvemerským městě a ta mrcha Lydia mi zrovna vlezla před protivníka když sem ho chtěl trefit.
Je to dívné. Řekl bych ža nejspíš bug. Protože pokud jsu udělal Q na mamutí kel pro Ysoldu tak by měla vlízt pod čepec jedna dvě. Je to ofik adeptka na manželství takže by v tom závada neměla být. Možná jsi ale kilnul někoho kdo je v její ally
Příkazový řádek (na PC) ale vše jistí. Dost pádný důvod na rozbití prasátka s úsporama.
mnflag napsal:
ja si vzal Ysoldu je casto videt v Bílym prusmyku ba trzisti bydlime v Samote v tom baraku velkym a ona chodi spat do sklepa je tohle normalní???
ony ty manželky často neposlúchajú a nedali ani zlato za ten barak tak si zaslúžia iba v sklepe spať
Musím se tady podělit pár řádky o zkušenost s mojí Zapřísáhlou plenitelkou - manželkou/follow.
Už s ní hrají několik dnů a přiznám se, že ikdyž jsem se jí několikrát pokusil zbavit (skript rozvod) a vyměnit za jinou postavu ze hry... tak jsem se k ní nakonec vždy vrátil se sklopenou hlavou
A i přes potíže s předsvatebním skriptem jsem podstoupil znovu strasti spojené s touto NPC postavou.
Nemůžu si pomoci, ale toto NPC je skutečně nejvíc podobné svým chováním některým skutečným ženám.
Pokud se někteří rozhodnete pro potetovanou a budete-li se s ní rozvádět nebo se ji pokoušet znovu získat tak uvidíte sami. Bylo milé od tvůrců hry, že mysleli i na takové věci, jako je o znovu ucházení se zavrhlých partnerů : )
* * *
A teď hledám způsob jak z druhé Zapřísáhlé (tentokrát class melee) udělat druhou Lydii - NPC co odmítá odejít z domu. Zatím bez úspěchu ale já na to jednu snad i příjdu.
Upravil/a Buena dne 02.01.2012 13:09
Já jsem si vzal mladou Černošípkovou, bydlíme v Riftenu a jelikož je stará Marven Černošípková teď Jarl Riftenu tak si pteď připadám strašně důležitej:-)
ps: když dojdu domů tak pořát jenom něco žere:-) jak bude tlustá tak vyměním:-)
[url][/url] http://steamcommu...86904599/?
Upravil/a betr dne 03.01.2012 11:10
betr napsal:
Já jsem si vzal mladou Černošípkovou, bydlíme v Riftenu a jelikož je stará Marven Černošípková teď Jarl Riftenu tak si pteď připadám strašně důležitej:-)
ps: když dojdu domů tak pořát jenom něco žere:-) jak bude tlustá tak vyměním:-)
Na a já už přišel na to jak si do baráku natahat víc NPC tak jsme si tu založil malý, ale rozrůstající se klub fanynek Dragorozeného
Ještě by to chtělo takovou nějakou chatku jakou měli Černošípkovi. Ale spokojil bych se s podstatně menší ale ve stylovém provedení... a někde na útesu s výhledem do dálky. Inu počkám si na Creation Kit. Plac na chatku už mám vybraný
Mimochodem u mě doma už černošípkovi nejsou v Riftenu žádný problém. Hned po Temném bratrstvu jsem je ehm ehm... trochu zklidnil.
A začalo to (jak vždy) tak nevinně... stará Marven mě neodpověděla na slušný pozdrav... no ale to mě tedy dožralo
Upravil/a Buena dne 04.01.2012 13:52
Konečně(!) se mi podařilo přijít na to jak si vzít Zapřísáhlou plenitelku za manželku. Bylo to trošku náročnější to vyřešit, ale vydařilo se. Dalo to tolik práce s vymýšlením, že už se ji jen tak brzy nevzdám... jedině vyměním za nějakou Zapřísáhlou nájezdnici.
Ty baby jsou předtím hodně nezkrotné, nepřístupné a nevyzpytatelné a to se mi líbí.
A svatba s prstem na spoušti.
Teda ale mohl jsi se na tu svatbu trošku líp oháknout. Takhle v pracovním, to je krajně nevhodný.
Upravil/a Opitz dne 04.01.2012 16:30
@Opitz
Máš recht. To už byla asi 25tá co jsem zkoušel uhnat tak jsem v tom fofru už nějak rezignoval na svatební převlek.
Já vím, blbě to vypadá - ovšem věř mi, že jsem to já
Buena napsal:
@Opitz
Máš recht. To už byla asi 25tá co jsem zkoušel uhnat tak jsem v tom fofru už nějak rezignoval na svatební převlek.
Já vím, blbě to vypadá - ovšem věř mi, že jsem to já
Dteam napsal:
napadlo mně neexistuje nějakej mod nebo jiná možnost jak mít manželek víc?? to by byla docela sranda mít jich doma třeba 10
Teď už věřím téměř všemu.
Ale zase na druhé straně... když si každá teď mele to svoje tak to neni takové nuda... slyšet ale od každé miláčku sem a lásko zase tam... hm to bych asi utekl.
A i ta Lisette kdyby zapěla o mě, Dragorozeném... to by bodlo... u mě doma. Chjo
Upravil/a Buena dne 06.01.2012 21:21
- je to Astrid. Někde jsem už psal, že jsem ji sejmul čistě náhodou. Ale líbila se mi, tak jsem si ji pro sebe oživil. Bratrstvo už u mne neexistuje, ale je to šikovná baba. A dost silný společník.
- Lydie jsem se nedokázal už hned zpočátku hraní normálně zbavit, tak jsem ji dal pod nohu sekerku, když šla ze schodů. Cizí lidi v baráku nesnáším
- větší barák zatím nechci. Jsem rád, že je mám všechny takříkajíc pospolu. Čekám na Creation Kit a pak si udělám na odlehlém místě chatku a tam už se nedám příliš omezovat.
Upravil/a Buena dne 07.01.2012 10:49
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.