GW2 F2P ? Tu hru jsem nikdy nehrál ani mě moc neláká každopádně komunita co si to koupila se může těšit na pískání 10 letejch amíků ve voicechatu A na free killy v pvp
dalsi radoby sleva u steamu http://steamcode....=LliWTLrne ..jeden klik jeden bod..takze kdo ma hodne ochotnejch kamaradu muze mit napr BF4 za 20 bodu.kazdy den se odemce nova hra
Teďka jsem si všiml zajímavé události ... na originu ještě hodinu a 40 minut poběží až 70% slevy na hry, takže pokud chcete levnější hry určo mrkněte! Za zakoupení určitě stojí trilogie mass effectu za třetinu její ceny a nebo třeba i trilogie crysisu ... o battlefieldech kterýho tam jsou tři pr... no prostě hodně ani nemluvě (hodně rozšíření atd.) takže pokud se chcete alespoň mrknout tak honem než to skončí.
Kdo nezaznamenal, tak na Steamu jsou už od včerejška slevy na Stealth hry, z čehož některé jsou skvělé klasiky které rozhodně doporučuju.
Jmenovitě původní Deus Ex z roku 2000 které je nyní za 1.39 euro, což je na tak rozsáhlou a do hloubky rozvedenou úžasnou RPG hru vážně za hubičku. Zrovna na to dokonce vyšel nějaký grafický overhaul, takže i ten koho odrazuje ta i na svou dobu trochu kostrbatá grafika by si neměl moc co ztěžovat.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.