Já si onehdá uklidila plochu na notebooku, takže teď mám jednu neuvěřitelně zabordelenou plochu na svým main PC a jednu neuvěřitelně čistou na notebooku
Wow. Jako, pořád nemám Impérium rád, ale tohle se musí uznat, to vypadá úžasně.
Taky bych se pochlubil svojí plochou, ale je to asi 30 obrázků co se střídaj a já jsem moc línej na to abych je vyscreenoval všechny
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Aurelius napsal:
@Whirt: Ty už jsi taky ve spárech desítek?
Ano, jsem, v porovnání s osmičkama jsou mnohem víc user friendly, interface je intuitivnějí a jsou mnohem rychlejší a efektivněji využijí kapacitu PC, stejně jako systém nezabírají moc paměti a nevyužívají tolik procesoru - což byl problém sedmiček.
Popravdě je to výbornej systém a pokud Microsoft vychytá instalačku a zapomene na všechno ohledně lezní do soukromí uživatele (což jde v podstatě vypnout, když je člověk šikovnej). Tak si troufám říct, že všechno co načali v osmičkách se jim povedlo vylepšit, aby to fungovalo, tak jak si všichni původně představovali. Jediné co mi fakt vadilo bylo takový to zbrklý vydání (moc firem na to nebylo připravených a tudíž neměli přizpůsobené drivery pro svůj hardware na kvalitní úrovni).
Na osmičky sem přešel a přesto se mi i po updatu na 8.1 nelíbili tak, že kdybych měl znovu na výběr mezi sedmičkama a osmičkama, tak bych si je nevybral, ale desítky se mi zatím fakt líbí
@Whirt: Já jsem je zkoušel na noťasu. Když nebudu počítat tu grafickou stránku ikon, která mi přijde snad jako nepovedený pokus k návratu ikon z Windowsu 98 tak mi ten Windows nepřijde špatný. Je fakt, že s tím soukromým si v dnešní době asi moc nevybereš. Jenže noťas mi teď z poněkud záhadných důvodů zdechl a bohužel ho nejsem schopen dát opět dohromady, předtím by to nebyl problém.. teď je to horší, ale snad to vyřeším.
Každopádně důvod proč jsem nepřešel na W10 i u PC je ten, že podpora pro W8.1 má tuším skončit dva roky před W10, takže pokud nedostanu pádný důvod k přestupu na W10 tak asi ani nepřejdu, ale ještě uvidím
hRDLO, co jsem asi tak slovy "když je člověk šikovnej" myslel...
Každopádně některé věci se dají omezit i bez toho a to jsem právě udělal. Navíc nemám (zatím) co skrývat, anžto všechen software je u mě legálně...
Aurel: Já bych na něj asi taky nepřecházel, kdybych si zrovna nekoupil notebook jako prázdnou stránku. Každopádně ty ikonky mě taky občas připomenou 95/98. Především koš, ale nějak mi to nevadí, za začátku sem si myslel, že je to i trochu sranda
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.