hej Bw, včera jsen si dal total ownage konečně jsem přerušil šňůru proher a bylo to proti tobě . V nepřátelským týmu byl týpek co se taky jmenoval BadWolf , ale nejlepší na tom bylo že nám pushnuli až na core a my to ještě otočili a uplně je rozdrtili, tak jsem si pak za odměnu koupil Sylvannas
Tak na tom, že se víc lidí jmenuje BadWolf není nic překvapivého. Červenou karkulku znají všichni. I Lord Rade se v poslední době nějak rozmohlo - i když ho používá ani ne 10 lidí. Pojmenovali po mě postavu ve Wowku a někdo mi namaloval obrázek.. http://wow.gamepe...onjon_Rade http://thelivings...-417810476
Jako neztěžuju si.. Žijeme ve svobodné zemi, tak ať si každý používá můj nick, jak se mu zlíbí Ale já s tím přišel první!
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Doctora Who neznám. Jen skupinu The Who. Ale předpokládám, že Bad Wolf se v seriálu jmenuje dle Velkého zlého vlka ze zmíněné pohádky. Jistě to byla v dětství jeho oblíbená postava a jelikož ho zamrzelo, jak zde vlk dopadnul, tak se po něm pojmenoval Aneb ptejte se experta.
Rade: Bad Wolf v DW ani není osoba. Není to podle velkého zlého vlka.
BTW jsem se dnes vzbudila v sedum ráno s neuvěřitelnou bolestí všude a chutí se pozvracet a vzledem k tomu, že bylo otevřený okno a viděla jsem fakt divně se hejbajcí strom, tak jsem dvacet minut přemejšlela kterej démon se mě snaží zabít. Fakt díky Rybo, ten seriál fakt dělá můj život lepší..
Upravil/a Mopidu dne 17.08.2015 18:16
Mopidu napsal:
BTW jsem se dnes vzbudila v sedum ráno s neuvěřitelnou bolestí všude a chutí se pozvracet a vzledem k tomu, že bylo otevřený okno a viděla jsem fakt divně se hejbajcí strom, tak jsem dvacet minut přemejšlela kterej démon se mě snaží zabít. Fakt díky Rybo, ten seriál fakt dělá můj život lepší..
Ani nemusela. Mopidu u sebe často pořádá drogové večírky. Třeba když byla týden sama doma. Hned toho využila a objednala si zboží. No a mě nepozvala, takže to nemůžu dosvědčit, ale jistě se najdou jiní. (Doufám, že si to tu teď přečte FBI, CIA a Illumináti.)
Lord Rade napsal:
Ani nemusela. Mopidu u sebe často pořádá drogové večírky. Třeba když byla týden sama doma. Hned toho využila a objednala si zboží. No a mě nepozvala, takže to nemůžu dosvědčit, ale jistě se najdou jiní. (Doufám, že si to tu teď přečte FBI, CIA a Illumináti.)
Jop, taky se mi to stává.
Poprvé snad v Dragon Age: Origins - hlas Claudie Black (Aeryn z Farscape nebo Vala z SG-1), mám pocit že hrála i něco v Mass Effectu a Diablu III (a tisících dalších her, jen tyhle mi nějak uvízly v hlavě... a hlavně jsem je hrál )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.