BTW, teďka čistě náhodou koukám na nějakej ten Justice League animáčo filmó (jak se na netu několikrát mihnul ten gif jak Green Lantern dostal na prdel) a je to překvpivě dobrý, ty postavy Jako na to, že to je pro děti tak jsem si je užíval, i když sámo to je pořád pro děti
Jo, a Wonder Woman nikdy nebyla moje věc, ale tady má děsně sexy účes... A teďka všichni zas dostanou tu špatnou předstvu... njn, tough life living like a BW...
...
jk
Jo, a zítra už možná budu doma. Možná. Ne, že by to někoho z těch co choděj do Nekonečný zajímalo
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mopidu napsal:
Jen aby jste věděli, tak existuje Ned Flanders-themed metalová kapela jménem Okilly Dokilly
Má reakce
A jak zní jejich první singl? "Cililink a tralalaaa"??
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
"Špatná karma je, když jste kopnul tomu žebrákovi do kelímku a potom zakopnete a natlučete si nos. Dobrá karma je, když čirou náhodou otočíte hlavu a na váš zrak vám zaútočí ten nejlepší výstřih (a výhled) jaký jste kdy v reálu viděli." - BW moudro #1
Takže som Bach, a mám svoje tradiční zprávy... A... nebo ne, kašlu na to
Jen vám řeknu ty drobnosti - Watchmen jsou madafakin' ÚŽASNÝ, překvapivě jsem narazil na dvě holky co se mi líbily, buď jsem za poslední dobu (od tý doby co jsme si sdělovali jak jsme vysoký) děsně vyrost nebo je Mop trpaslík, Ant-Man nebyl zas tak špatnej a minimálně boje a kostým byly dobrý, nová Mission Impossible bych řekl byla dobře udělaná.
Nu, to je tak všechno I'M BACH!
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
E: U kompu je brat a nechce mě tam pustit protože si tam před chvílí sedl a má rozehraný Darksiders -_- šlo by to tk za půl hoďky?
Upravil/a Mopidu dne 16.08.2015 11:24
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.