Whirt napsal:
nechci se chlubit, ale dohrát to je vlastně docela jednoduchý
To je jako kdybych říkal, že Dark Souls není těžký. Je to pravda, ale nikdo nám to neuvěří
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Měl jsem pocit, že bych tu tohle měl nechat. Jedna z těch věcí co, ať se děje cokoliv, dokážou naladit vaše srdce na jiný struny, a pro mě je i neskutečně inspirativní.
Story Of A Soldier
Ale můžete to spolehlivě ignorovat
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
A co teprve Far Cry 4, kde jsi v Himalájích a jejich řečí ti tam řeknou max "Namaste" jinak všichni mluvěj podivným anglickým přízvukem Holt se to musí přizpůsobit většině...
Super to bylo v Assassínovi, kde jsi mohl celou hru projet v Italštině, nebo v Metru s Ruštinou. V KD Deliverance snad možnost s českým dabingem taky bude a snad i na konzole (Nejlepší by byla dobová staročeština ).
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
MightRider: Deus Ex ti od srdce doporučuju, ale pokud nejsi zrovna zběhlej v AJ tak to může bejt docela problém, protože se tam hodně řeší konspirační teorie a upřímně, já jim rozumím a ani tak moc nevím o co jim sakra de Stejně tak doporučuju původní Deus Ex, ne jenom Deus Ex: Human revolution, protože oboje je extrémně fun a původní Deus Ex se bere za jednu z nejlepších her vůbec jo a jiným jazykem mluvící lidi mají všechny Deus Ex, tam už jsou titulky povinnost pro všechny
Pro ostatní: Mě to "Augové, připravte si papíry" a prostředí prahy úplně stačí! Tvl je to Deus Ex U NÁS, WHEEEEEEEEEEEEEEE a je tam i čeština a nádraží a socha Jana Husa a Karlův most a všeeeeeeeechno :3
Nastavení jen do ČJ tam asi nebude... přece jenom česky mluvicí Detroiťan už by bylo divný, i když je to v Praze
Upravil/a Mopidu dne 02.07.2015 20:15
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.