Mopidu napsal:
yea, like if ale chválím ti v profilovce fluorescence a ten podpis je taky pěknej. asi si tam hodím taky něco serious než tu srnku a tuhle Ocelot-blbinu
Tak to já mám fluorescence uplně všude hlavně ve svém srdéčku <3 A Ocelot selfie je super nech to tam !
Mopidu napsal:
yea, like if ale chválím ti v profilovce fluorescence a ten podpis je taky pěknej. asi si tam hodím taky něco serious než tu srnku a tuhle Ocelot-blbinu
Tak to já mám fluorescence uplně všude hlavně ve svém srdéčku <3 A Ocelot selfie je super nech to tam !
jj, však jsem to zrovna změnila, předtím tam bylo toto
cuz y'know.... it was awesome
ale ta selfie je lepčí
Právě jsem nastavila svůj počítač aby místo sytémovejch zvuků mluvil jako EDI. A hodila jsem tam pár hlášek Harbringera jako ASSUMING DIRECT CONTROL je to amazing, zejtra zkusím extrahovat zvuky Legiona a sestříhám to, aby mi komp mluvil jako Legion
Já zrovna extrahuju zvukový soubory Legiona ze hry je to docela práce, páč soubory s jeho jménem občas ani neobsahujou jeho tracky, ale cizí který navazují na něj (např Shep tam je hodně, Tali...), ale už jich mám asi tak 500, pak to stříhat a promazávat bude sranda
E: zredukováno na 317, jde se stříhat
Upravil/a Mopidu dne 28.06.2015 12:39
Mopidu napsal:
Myslím že mou novou profilovku si všichni zamilujete :3
FUCK YEAH !
Jéé, good ol' times!
Tyjo, tak máte prázdky, co? hRDLO, jak dopadlo zkouškový? Já to zvládl na samý biče, až na pedagogiku volnýho času. Tu mam za dva, za což se fakt stydim, páč... už jenom z názvu... prostě takovej easy předmět (ale vytáh sem si vyhlášku MŠMT 74/2005 )
Nikdy jsem nebyla šťastnější když mi ve Windowsu vybíhaj různý tabulky s admin blbostma nebo kvůli jiným bullshitům... pokaždé když se objeví tak zazní Legionovo "Specify" a je to badass
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.