nemáte někdo tušení jakým přípravkem mám očistit klávesy z notebooku zespod aby přestaly lepit? Nic co jsem zatím vyzkoušela nijak extra nefunguje a docela mě to irituje, páč jsou to klávesy ASDYX
Prodávaj se speciální čistící prostředky na klávesnice. Googli. Ale myslím, že by to mělo jít vyčistit i obyčejným mýdlem, nebo jarem na nádobí. (Aby se to vyčistilo zespod, tak je budeš muset samozřejmě vymontovat).
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Chci pokračovat v mé páté povídce "Osvobození" (tady, na Skyrim fóru - rubrika "Váš svět" ), ale mám bohužel nerozhodný stav. Byla by nějaká dobrá duše, která by zahlasovala, prosím??
Děkuji předem!
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
yea, like if ale chválím ti v profilovce fluorescence a ten podpis je taky pěknej. asi si tam hodím taky něco serious než tu srnku a tuhle Ocelot-blbinu
Chci pokračovat v mé páté povídce "Osvobození" (tady, na Skyrim fóru - rubrika "Váš svět" ), ale mám bohužel nerozhodný stav. Byla by nějaká dobrá duše, která by zahlasovala, prosím??
Děkuji předem!
To bych si to musel nejdřív přečíst abych nehlasoval o něčem o čem nic nevim a dneska zrovna nemám čas, takže promiň, možná večer
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.