Tak jsem dohrála Hatoful Boyfriend Hurtful Boyfriend (Bad Boys Love) kampaň a WHAT THE HELL HAVE I JUST PLAYED???? ok, hezky popořadě, před touhle hrou jsem hrála MGS3 a víte jak jsem říkala, že ten konec byl smutnej? Well tohle bylo zhroba stejně smutný asi tak celou dobu! Taky... NANAKI? WTH? On vždycky vypadal tak mile a teď toto? A Sakuya je nakonec docela ok, přinejmenším už je menší prick jak bejval a TEN PLOT... nemůžu uvěřit, že mě tak dojala hra o holubech.... well.... můj život skončil
E: každopádně tohle vysvětluje, proč Nanaki smrděl po bělidle, on si barvil peříčka *zamyšlený výraz*
Tak jsem dohrála Hatoful Boyfriend Hurtful Boyfriend (Bad Boys Love) kampaň a WHAT THE HELL HAVE I JUST PLAYED???? ok, hezky popořadě, před touhle hrou jsem hrála MGS3 a víte jak jsem říkala, že ten konec bykl smutnej? Well tohle bylo zhroba stejně smutný asi tak celou dobu! Taky... NANAKI? WTH? On vždycky vypadal tak mile a teď toto? A Sakuya je nakonec docela ok, přinejmenším už je menší prick jak bejval a TEN PLOT... nemůžu uvěřit, že mě tak dojala hra o holubech.... well.... můj život skončil
... a nezapomeň si zase změnit podpis.. jakos to udělala po dohrání MGS..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
můžu si podpis měnit jak chci jak něco dohraju a líbí se mi to, tak to hodím do podpisu, nebo na profilovku, nebo jako tajnej odkaz do podpisu (jak říkám, klikni na něj ) a to trestný není **19 (**19 je smajlík z chatu BTW) yo, hRDLA má v profilovce Amona, dokonce turianskýho, ne masku se kterou tu začínal a v podpisu má Dragon Age, který momentálně hraje a ne This is spoon a k tomu tam má ještě gif s Deathclawem z Falloutu, kterej oznámili tento tejden, takže tam asi taky není dlouho, BW už tam nemá Ryuku z Kill la Kill, Secre mění všechno prakticky nonstop, Whirt si taky změnil ten gif s přetahováním obličejů a s těma potvůrkama co vylejzaj z kůže. Man, I can do what I want!
jo a jen abys věděl, asi rok jsem tu měla téměř nonstop ten samej podpis a téměř tři roky stejnou profilovku heck, ono to bylo víc jak tři roky!
Upravil/a Mopidu dne 22.06.2015 18:34
Já tu měl nejdříve Ozzyho, pak Clinta Eastwooda, sebe v masce a nakonec tu mám Big Bosse.
A v podpise mám snad jako první obrázek tady Flokiho. A ten tam ještě nějakou dobu zůstane, protože mi k profilu sedne.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Každopádně Mopidu mu to natřela!
To chce nějaký oslavný gif. Kdo najde nejlepší sadu obrázků, které vystihují tuto situaci dostane můj nehynoucí tichý obdiv.
Boing
matthew074 napsal:
Okay vzhledem k tomu, že druhý gif vystihuje mojí reakci na její odpověď (tvářil jsem se něco jako malý černoušek takové to "NOOO WAY".
Pamatujte, že dnes není vítěze ani poraženého, každopádně Rademu věnuji úsměv na tváři.
Od srdce
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.