Vzhledem k tomu, že komplet Fallout mě teď vyjde na míň jak 600, tak není o čem. Jdu do toho... netuším sice, kdy přesně se k tomu dostanu, ale jdu do toho!
EDIT: Done. I fucking love Steam summer sales
BTW, Tas, na to kouknu, to zní zajímavě
Upravil/a nagasadowcz dne 20.06.2015 02:45
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Já bych možná šel do Falloutu 3, ale obávám se, že jakmile to udělám, tak spadnu do závislosti a jsem v hajzlu...
Takže, zatím nic pořizovat nebudu.. to ještě nějaký čas může počkat...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Letošní E3 má zupa vyhlášení. A nikdo tu ještě nezmínil Dark Souls 3, takže to udělám já !
Prepare to Atmosphere, Prepare to Cry and Prepare to Die all over again!
Jinak letošní Steam summer sales nic moc pro mně nemaj... a tohle mě dostalo... DAILY sleva na Mortal Kombat X... 25%! Já vím, že ta hra není tak stará, ale mít jako Daily slevu 25%?!
Tomu se nedá říkat Steam sleva...
Ale snad ještě něco příjde...
A co se týče Falloutů tak mně se líbíly ty starý, i když jsem je skoro nehrál, a FNV. Na trojce mi něco vadilo, nevím prostě co, ale ta hra mě nechytla.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Náhodou. Na to že se jedná o tak novou hru tak je to dost dobrá sleva aspoň narozdíl od Rockstaru nezvyšujou původní cenu hry, aby to jen tak na oko vypadalo, že je ve slevě
Upravil/a SuperHunter dne 20.06.2015 13:49
Jak jsem dohrála Metal Gear, tak jsem nevěděla co dál se životem. Naštěstí jsem našla nový smysl života a to v podobě Hatoful Boyfriend <3 jsem novým hrdým vlastníkem
Mopidu napsal:
Jak jsem dohrála Metal Gear, tak jsem nevěděla co dál se životem. Naštěstí jsem našla nový smysl života a to v podobě Hatoful Boyfriend <3 jsem novým hrdým vlastníkem
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.