Zdravím,
.Právě jsem si zakoupil hru na steamu a nainstaloval ale po spuštění v menu lze používat jen šipky a enter. Jakmile se dostanu do hry tak už nefunguje nic nemohu otáčet hlavou ,chodit a ani si vytvořit postavu.
Dal jsem ověřit integritu mezipaměti a ta mi napsala že se jeden soubor nedá ověřit a bude stažen znovu. Ale hra stále nefunguje.
Pokud jste se někdo s tímto problémem již setkal nebo víte jak jej vyřešit tak bych vás moc prosil aybste mi pomohli
Za kladné vyřízení předem děkuji.
Mimochodem podobné téma jsem tu nenašel tak jsem založil nové. Pokud už tu někde je a jen jsem si ho nevšiml tak se omlouvám.A s texty v angličtině na mě nechodtě protože jsem rád že vůbec umím česky
I steam ukazuje že žádný ovladač není připojený.A přitom hra e jakoby nastavená do režimu ovládání gamepadem. Neví někdo co s tím ? V celku mě to ted dost se*e
Napadá mě, že by možná mohlo fungovat kdyby si při hraní zapojil a odpojíl gamepad, teda ovšem jestli nějaký máš. Jinak zkusím se podívat po nějakém řešení
EDIT: Ok tohle by mohlo fungovat
1) Otevři si Dokumenty -> My games -> Skyrim
2) Otevři v poznámkovim bloku SKyrimPrefs.ini
3) Za pomocí Ctrl+F najdi tuhle řádku
bGamepadEnable
4) Pokud u ní je hodnota 1 změň jí na 0
Tohle by mělo pomoc
Upravil/a SuperHunter dne 19.06.2015 23:44
Pokud ti to půjde zkus do konzole zadat toto: enableplayercontrols Jinak pokud nevíš tak konzoli otevřeš pomocí klávesy s ; a ° Ta leží někde pod Escapem (Esc).
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.