MightRider napsal:
@SH: Takže je to opravdu tak výborné, jak to vypadalo v traileru?
Dost se na to těším, na jakýkoliv Jurský park jsem se vždy díval rád. Není nad nasr*ného T - Rexe nebo naspeedovanéo Raptora (i když ve skutečnosti tak vůbec nevypadaly).
Anyway, zkouškový dopadlo dobře (ČJ 1-, AJ 1, kAJ 1, FJ 1-, kFJ 2, M 2, TV 2), takže se dneska slaví
Dneska je btw první Den příšer, monster a netvorů, jak jsem to zapsal do svýho "kalendáře". A týka se to i těch lidských.
Takže to chce využít všechen ten vztek a pořádně se vyblbnout !
A to bych nebyl já, abych do dlouhýho postu nedal video! A mám takovej pocit, že JT Machinima jsem vám ještě moc nepodstrkoval
Díky.
Já měl hlavně na mysli Velociraptora. Tak se jmenoval i Raptor ve filmu. A právě na tento vzhled jsem narážel.
Kdysi dávno jsem si to hledal a teď jsem si na to jen tak vzpomněl. Zase, ten Raptor kdyby tam nebyl, tak by Jurský park nebyl až tak zajímavý. I přesto to ale je jeden ze Spielbergových klenotů.
Tak, lidičky.. Nevím, jestli to víte (předpokládám, že jo), ale právě jsem se dočetl smutnou zprávu.. ohledně fantazy..
V neděli zemřel ve věku 93 let, Christopher Lee, jinak taky známý jako "Saruman" nebo "hrabě Dooku"..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Kde ste to našli ? Ja som fanúšik hobita a pána prsteňov , mám všetky kníhy filmy( aj rozšírené verzie ) ale o tom som sa nedocital nemáte niekto na to link ?
Lucius_Constantine napsal:
Kde ste to našli ? Ja som fanúšik hobita a pána prsteňov , mám všetky kníhy filmy( aj rozšírené verzie ) ale o tom som sa nedocital nemáte niekto na to link ?
Nemám FB ( príde mi ze, to nejako to ľudí nespája. Je to dobrá vec ale ľudia kvôli sociálnym sieťam veľmi zleniveli ) A čo som hladal nasiel som iba angličtinu a poľstinu nemám na to stastie .
Nejdřív Terry Pratchett a teď Christopher Lee... Ty dva jsem měl hodně rád...
Nu, aspoň, že jsem se s tím smířil už tak před rokem, dvěma, zas takový smutný překvapení to není. Ale stejně.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
hRDLA napsal:
Za 40 minut začínají Steam Summer Sales, jsou vaše peněženky ready?
Má peněženka je v pohodě.. ta se jen tak nevyprázdní.. ani po tomhle..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.