To vypadá tak, že tu svou modifikaci na FNV nedodělám do vydání F4 Kdyby se mi alespoň chtělo pokračovat. Mě to chytne na dva týdny a pořád móduju, ale potom si dám půl roku pauzu..
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Grafickej posun asi klukům z Bethesdy nic neříká ale aspoň mají koule ukázat reálnou grafiku jaká tam bude už na začátku. Taky mi to příjde nějak moc barevný což se u dnešních her stává asi trendem nevím.. Ale i tak se na to těším jako prase :3
Metal Gear ne a ne přijít a hrozně se nudím... ale podařilo se mi tohle byla jsem i první, ale zrovna v tu chvíli, kdy jsem to vyscreenovala mě tamten dement předběh, grr :C
@Mop: Congratulations. Já už byl taky druhý. Ale nejvíc trvá se vůbec dostat ze začátku a sežrat všechny ty nehýbající se blbosti. Pak už to celkem jde... Nejzákeřnější je, když na tebe v mžiku vystřelí, ale to ty dobře víš...
Teď jsem zas hrál, ale přestalo mě to bavit, když jsem byl 5.
@Rade: Ono to je samozřejmě pro každého jinak.
Mě třeba dost pobaví, když už jsi třeba 7. nebo 8., jmenuješ se například CHINA a teď k tobě přijede takový naštvaný prcek se jménem FUCK CHINA a furt tam kolem tebe nasraně krouží...
@SH: Takže je to opravdu tak výborné, jak to vypadalo v traileru?
Dost se na to těším, na jakýkoliv Jurský park jsem se vždy díval rád. Není nad nasr*ného T - Rexe nebo naspeedovanéo Raptora (i když ve skutečnosti tak vůbec nevypadaly).
Tak Jurský Park nikdy nezobrazoval brutálně scény.
Když říkáte, že je to dobrý, tak se na to někdy kouknu /tyhle filmy mě v dětství strašně bavily/, ale do kina nepůjdu.
Upravil/a Lord Rade dne 10.06.2015 23:48
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.