Thief napsal:
Sestra sa sťažuje, že keď mi sadne ku kompu, automaticky dá kvôli tejto ploche ruku na myš a prsty na W, S, A, D...
No čo už.
Táto tapeta mi ale vydržala pekne dlho, to sa až čudujem.
Thief napsal:
Sestra sa sťažuje, že keď mi sadne ku kompu, automaticky dá kvôli tejto ploche ruku na myš a prsty na W, S, A, D...
No čo už.
Táto tapeta mi ale vydržala pekne dlho, to sa až čudujem.
Jé... The missing pauldron
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
No áno, ja rád premenovávam programy. Iba sa mi inštalujú aktualizácie a teda odinštalovaním starej verzie a nainštalovaním novej sa mi vytvorí aj nová ikona na ploche, čiže plno mojich originálnych programových premenovaní tieto prezývky stratilo.
Práve dnes som si zmenil tapetu plochy.
Pull up a seat...
Have a drink.
- Akorát ti nesmí vadit, že si kvůli tomu budeš muset hledat další spoilery. A na toho, kdo si přečetl všechny knížky si budeš muset najít něco jinýho.
Upravil/a Lord Rade dne 15.06.2015 22:48
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
@hRDLA: Počkej, já mám prsty jen v tom s tím Jonem
E: Počkej, tak klidně mi to oplať hned. Pokud máš nějaký spoil třeba k DA 2, které se chystám v budoucnu zahrát, nebok nějakému filmu, či k Dark Souls, které určitě taky přes léto zkusím, nebo k Falloutu, tak do toho.
Upravil/a MightRider dne 15.06.2015 22:50
Tak to, že Jon někdy umře beru. Už jen to, že všichni všude píšou "Knows nothing" Ale teď mi to přijde moc brzo vzhledem k tomu, že někdo psal, že možná umře až na konci pátý knihy. Jinak teď nevím, jak daleko je kniha vs seriál. Problém by nastal, až by seriál knihy dohonil. (I když tvůrci vědí závěr předem, tak by si museli zbytek domýšlet.)
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Ano, je tam, pokud nezemřou, ale jak už jsem psal v tom "chráněném" spoileru, Martin k Jonovi v knížce řekl svoje. Já mám teď doma čerstvě přivezených pět knih, první už čtu, zbylé čtyři ještě leží v krabici.
Lord Rade napsal:
V důchodu si je taky přečtu (teď už tu mám dost knih, co chci přečíst a moc nepokročuju). Knihy nejsou úplně stejný, jako seriál, takže jsem zvědav.
Ououou. Nejsou. V poslední sérii jsou tam extrémní výkyvy, na které si fajnovkoví fanoušci stěžují. Už jenom na začátku knihy je to docela jiné.
Lord Rade napsal:
Tak to, že Jon někdy umře beru. Už jen to, že všichni všude píšou "Knows nothing"
Myslíš tohle?
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.