Whirt napsal:
To já sice znal, ale stejně mi tam nic z TES nehrálo (ale kdyby jo, tak je to Nerevarine Rising)
^_^
Jo.. tak tuhle taky můžu.. Mám ji rád.. jednu chvíli jsem si jí pustil na YT (hodinovou verzi) a vytvářel za jejího poslechu mapku mého světa v... no.. mém příběhu (ne TES)
* na mém maturiťáku nakonec zahrálo (i když to bylo asi z hecu, jinak bych si tam dal něco od Nightwish):
George Thorogood - Bad to the bone
Pro ty, co jim název nic neříká...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Adrian: Mě Nerevarine Rising nikdy neomrzí, znám to už od roku 2002 a prostě je to jedna z mála melodií, ke které se vracím
To já na maturiťáku moc na výběr neměl
Rade: Tak já si myslím určitě, vzhledem k tomu, jak teď právě vypadá stránka falloutu na bethsoftu
Whirt napsal:
Adrian: Mě Nerevarine Rising nikdy neomrzí, znám to už od roku 2002 a prostě je to jedna z mála melodií, ke které se vracím
To já na maturiťáku moc na výběr neměl
Já Morrowinda nikdy nehrál, ale to neznamená, že nemám znát skladbu (melodii), která je typická pro TES...
Já bych řekl, že ta nikdy neomrzí..
K maturiťáku: Tak.. naštěstí se to takhle "usmlouvalo"..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Adrian: Právě, mám pár kamarádů, kteří Morrowind nikdy nehráli a stejně tuhle melodii milují
Jinak to mě připomíná moji sbírku nejlepších herních hudebních témat - první tři se snad nikdy nehly, ale s ostatníma šibuju a vylučuju je podle toho, jak se mi oposlouchají (normálně jich je deset, nevím, proč jich tam mám teď víc )
Whirt napsal:
Adrian: Právě, mám pár kamarádů, kteří Morrowind nikdy nehráli a stejně tuhle melodii milují
Jinak to mě připomíná moji sbírku nejlepších herních hudebních témat - první tři se snad nikdy nehly, ale s ostatníma šibuju a vylučuju je podle toho, jak se mi oposlouchají (normálně jich je deset, nevím, proč jich tam mám teď víc )
Tak s Morrowindem a Mafií souhlasím.. Nádherné songy ^_^
Ostatní jsem nehrál (i když Portal znám a taky se mi líbí)..
Zkus třeba ještě toto, jestli se ti nebude líbit.. (nevím, jestlis to hrál.. já několikrát -> hra mého dětství)
soundtrack
Musím se přiznat, že já se k Magickům nikdy nějak nedostal, každopádně to hudba je docela dobrá
Co se týče toho seznamu, tak já strávil strašně času jak u Mafie, tak u Morrowindu. Tyhle hry se ke mě dostali přes bráchy a prostě jsou to hry mýho dětství
Mafie má ve svý hudbě strašnou sílu, brrr
Deus Ex mě ve svým tématu nijak nezaujal (narozdíl od hry samotné )
Neverhood je klasika, ani nevím, proč ji v seznamu nemám
Dragon Age: Origins je dobré, ale nemá to podle mě něco osobitého v sobě, díky čemuž bych si to zapamatoval, narozdíl od základního tématu Inquisition.
soundtrack z 20 let staré hry!! Na tu dobu (90. léta) hra nádherná.. Jaká radost, když jsem jí po několika letech našel.. a hlavně tenhle song..
Crusader: No remorse
Sice, ovládání bylo trochu náročnější, ale příběh, grafika, hudba a tak.. nádherné!! ^_^
Já, kdyby mě někdo řekl ať si to vybavím, tak mě v hlavě okamžitě začne hrát extended version Inquisition theme, ale u Origins bych si musel sakra vzpomínat a to sem je rozehrával třikrát
Každopádně je to podle mě hodně o člověku.
Upravil/a Whirt dne 03.06.2015 12:53
Mopidu napsal:
a k tomu Deus Ex, možná jsem měla spíš sdílet tohle, tohle je lepší moje chyba YouTube Video
Já spíš myslel, že sem dáš toto:
Tento soundtrack
Taky moje velmi oblíbená.
Jaj, už se na tu F4 těším. Po dlouhý době hra, která mě zajímá. (Kromě MGS.) Jen doufám, že to můj notebook utáhne, tak dobře jako FNV... Fallouty nebyly nikdy graficky náročný, tak to tak snad bude i teď.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
To by bylo divný, kdyby nevytáhli, ale doufám, že to nebude o moc náročnější. Fallout bych na konzoli nehrál ani náhodou. (Čeština, módy a módování + hratelnost a zvyk.)
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.