Mop podruhé: je to možný, že ty účty blbnou kvůli shodné IP adrese, a systém nemusí úplně kamarádit právě s tímdle. Ale neznám ten problém nějak víc...
Jinak, nějak mě to hlásí chybovou hlášku při pokusu načtení stránky:
Hele, klidně na to dohlídnu. Sice mám teď dost učení na úterní zkoušku, protože začalo zkouškový (minimálně na Karlovce teda), ale nahlížet a "dbát na mír a pokoj" mohu. Jestli jsi tedy ten zástup myslel v moderátorské rovině.
matthew074 napsal:
Nevím co má tohle společnýho s oceněními a to ještě mým. Vím, že mi ho závidíte tak jako SH a Aurelius.
Nevymýšlej si nesmysli. Pokud vím tak jsem nikdy nikomu žádné ocenění nezáviděl. Jen jsme se o tom bavili se SHm na chatu. Můj názor na současný stav ocenění je pokud vím dost dobře známí a rozhodně je mi naprosto fuk co kdo má za ocenění a jakým stylem ho získal.
Whirte.. k tomu videu.. "Spoon"... Po shlédnutí jsem si tiše pronesl..
"What the hell...??"
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.