samozřejmě že zatknou, nějak to vymysli, já už to nehrála snad rok zapoj svou pěknou malou hlavičku a mysli, já tady opřená o židli už vím neudělám. Instrukce máš.
Ale potrebujem znovu radu neviem ci sa to da opravit ale mozno niekto vie mam ukol to uz je datadisk Served Cold sa vola tne quest..Mam uz len nahlasit urcitej osobe a to je vsetko lenze problem je v tom ze som sa tam v lupal vnoci do jej izby a potom odital utiekol a nechal som to tak ale oni su agresivni non-stop ja neviem co mam robit uz sa to neda ani vratit spatky.....uz neviem si rady existuje nejake kuzlo alebo co aby ma nenapadali hned ako vstupim do domu ?
Ako sa volala posledna kina mzslim BLACK BOOK kde sa da restartovat schopnosti ? To je tusim ked sa porayi Miraak alebo tak nejak to tusim bolo len potrebujem vediet nazov diky.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.