tak jsem se po dlouhé době rozhodl že si zas zahraju Skyrim, ale nastal problém se stahováním módů ze steamu. Normálně je dám odebírat, na steamu se mi i jako něco ukáže v sekci stahování že se něco děje... ale v launcheru skyrimu nic, žádný takový ten text dole a ani nic v ve složce data... tak nevím co s tím... zkoušel jsem znovu přeinstalovat skyrim celý steam, tak tím to asi nebude...
Tiež som mal rovnaký problém . Neviem ako tebe ale mne v nedávnej dobe prišiel steam s aktualizáciu (Na Skyrim ) mala niečo do 1 MB a po tej aktualizácii išiel workshop .
no melo by to byt tim ze ted melo valve zpoplatnovat s bethesdou mody .. jenze se to lidem a moderum nelibilo tak tu sluzbu nakonec zablokovali ..a vcera nebo kdy to zase rozjelo
Readyxx napsal:
no melo by to byt tim ze ted melo valve zpoplatnovat s bethesdou mody .. jenze se to lidem a moderum nelibilo tak tu sluzbu nakonec zablokovali ..a vcera nebo kdy to zase rozjelo
To by s tim nemělo mít nic společnýho.
Zkus se přihlásit do Beta aktualizací Steam klienta.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.