matthew074 napsal:
Myslím, že je čas zase se usmířit chytnout za ruce zpívat tantrické písně a tancovat v rytmu čači. I my vámi "takzvaní" trollové máme duši a v její hloubi si přejeme, aby vše bylo bráno s nadhledem či úsměvem na rtech. Lordovo či mé "trollování" nikdy nebylo myšleno vážně či s účelem poškodit druhého. Ať už se jednalo o blbůstky na chatu či fóru. Ať se to zdá být na první pohled nemožné většinou bývá cílem pobavit druhé ať už jedince nebo bratra "trolla" většina vtipů bývá špatných nebo nepochopených (do teď ještě ani nevím co to pořádně znamená to trollování ) Každopádně není třeba se tu hašteřit kvůli blbostem. Když bude někdo dost otravný (samozřejmě sebe nevynechávám) dejte mu ban a potom co se vrátí (což asi bude chtít ) tak bude zas klid.
Takže žíjme v míru nebo odejděme s banem v náručích PEACE
Krásný sloh o trolení a trollech Matte. Však se musím přiznat, že jsem přes to všechno trollení v několika případech netrollil, ale byl na osobu skutečně naštvaný, protože jsem zrovna netrollil, ale mluvil vážně a osoba si myslela, že jsem trollil, a tak jsem musel začít trollit a být navzájem naštvaný, že mě nechápe. Trollení je občas vyčerpávající a namáhavé, proto mějte s trolly pochopení
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
@Mopi: LR, Matt a Secre narozdíl od tebe s hRDLou nevyvolávaj hádky s módama
Já mám na 90% internetových fór který jsem navštěvoval perma IP ban A tady jsem se s žádným modem ještě nehádal/netrollil protože sem stejně moc nechodím a nebyla žádná příležitost
Sorry matte, ale nemůžeš se k nám přidat bohužel. Vím že tvé srdce bude krvácet ale budeš se z toho nějak muset vyhrabat. Zkus třeba brát drogy to pomůže.
S3cR3 napsal:
Sorry matte, ale nemůžeš se k nám přidat bohužel. Vím že tvé srdce bude krvácet ale budeš se z toho nějak muset vyhrabat. Zkus třeba brát drogy to pomůže.
Přesně tak. Jako prostě... víc jak dva, to nejni ono...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.