Nějak se nám to tady mění... Z Velikonoc k trestu.. Hmm... kde je chyba?
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Logic.
Jako chválím snahu zamazat to, že jsi nácek, ale je to marný. (Ale třeba dostaneš odznáček Hitlerjungend) Téma můžeš akorát přihlásit na zamknutí.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord Rade napsal:
Logic.
Jako chválím snahu zamazat to, že jsi nácek, ale je to marný. (Ale třeba dostaneš odznáček Hitlerjungend)
Upřímnost nadevše...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
A někdo si na to připil... (bohužel, já ne ) "Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Vy jste fakt kreténi. Fakt kluci, asi vím, že jste měli cíl se mě zbavit, a to se vám povedlo. Já tu už definitivně končím. Vy jste prostě čůráci (Mathew, Secre a LR) Jedninej s kým se tu dá normálně bavit ja Aur SH Mop, Tas A Škorp Seru na vás končím tu. Prosím Admina o smazání účtu. Děkuji.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.