Half life 2
"mazlíček" Alyx Vance
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Warcraft III - Reign of chaos
hl. postava v kampani za lidi
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Might and magic IX
artefakt
Skyrim
Renegade Typ osobnosti v Mass Effcet 1, Mass Effect 2 a Mass Effect 3
SRSLY Adri, ty tu máš celou dobu otevřenou Skyrim wiki a jen kopíruješ jména postav a lokací či co? páč je docela nemožný abys znal tolik jmen NPC se kterýma ve hře prohodíš jen jedno slovo aspoň se snaž, plosím
SRSLY Adri, ty tu máš celou dobu otevřenou Skyrim wiki a jen kopíruješ jména postav a lokací či co? páč je docela nemožný abys znal tolik jmen NPC se kterýma ve hře prohodíš jen jedno slovo aspoň se snaž, plosím
Když hraješ Skyrima už 7x za sebou, ledascos ti uvízne v hlavě.. A ty ostatní si zkrátka pamatuji (M&M, HL atd..).. To víš.. srdcovky..
Nevěřím ani slovo, půl roku jsem hrála Skyrim prakticky nonstop a jediný dva lidi co si panatuju jsou Ulfrik (páč to byl a-hole) a Cicero (jediná zajmavá osoba celýho Skyrimu), natož abych si vzpomněla na jméno té jeskyně ke které nevedl ani quest, ale jednou jsem kolem ní prošla já se aspoň snažím dávat věci co měly ve hře větší roli, klíďo bych mohla dát Lloyda z DE, ale byl s ním jen jeden rozhovor, nebo toho Ira z BL, pro kterýhos nepřímo dělal jednu linii questů, ale nedávám je, protože ty postavy jsou o ničem Já tenhle slovní fotbal beru jako přehlídku a dycky si říkám "awesome, tohle jsem ani nevěděla že v té hře bylo!", ale obrázek babičky toho chlapa co ležel mrtvej na rohožce v random lokaci mě nijak neobohatí
Diego: v ďalšom topicu na tento slovný futbal by možno mohli byť aj Heroes of Might and Magic série (u mňa samozrejme Heroes III), ak teda nie je podmienkou, že to musia byť RPGčká alebo podobné.
Pull up a seat...
Have a drink.
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.