Ano ano... přesun na fórum byl, jak se zdá dobrý tah viz moje ocenění. Rade může puknout závistí jen když o tom píšu.
Upravil/a matthew074 dne 03.04.2015 14:29
Boing
Napadla mě mokrá klouzavá půda na jednom srázu, zvrtla jsem si kotník. Jediná "šelma", co nás napadla, byly opice. To jsou strašné svině, sebraly mi svačinu.
Tasemnice napsal:
Tak jsem zpátky v temperátu.
Mopi, viděla jsem Gasteracantha.
Secre, tohle mi lezlo za krkem: http://www.dipode...50811b.jpg
Všechny zdravím. To chat odumřel, zatímco jsem byla pryč?
Vítej zpět.
Nevím o tom, že by chat umřel. Já mám akorát své úřední hodiny a na chat chodím jen a pouze když je tam někdo s kým si chci popovídat.
Vítej zpátky Chat oživne, jakmile mi skončí hektický období ve škole
Ten pavouk by mě ulechtal k smrti kdyby mi lezl po krku Ale vypadá dobře.
A jo, opice jsou svině, to vím od rodičů a jejich několika pobytů v Indii. Věděli jste, že Indie je jediná země na světě kde nevládne lidská rasa ale opice?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tas: Aloha zpátky! ^^ Ten pavouk je super, příště jedu taky a udělám si 10 000 fotek s duckfacem jak ho mám na nose Jináč jsem mezitím browsovala pro změnu obrázky Jumping pavouků co maj na hlavě kapky, páč to je hrozně kjót
So kawaii!
Opice jsou megery, jednou mi v zoo málem čorly brejle v otevřeným výběhu. (huh, možná proto tam byla ta cedule, ať si hlídáme brejle) a doufám že ti nečorli se svačinou i celou krabičku, páč ta je amazing
Snad bude noha brzo v pohodě ^^
Ok Mop, příště tě vezmeme s sebou
Tyjo! Že jsou skákavky extrémně roztomilé jsem věděla vždycky, ale to s vodníma čepičkama jsem nevěděla! Vsadím se, že jsme to určitě probírali na arachnologii zrovna když jsem byla pryč To je rozkošné!
Amazing krabička se se mnou vrátila zpátky, sebrali mi nějaké ovoce
Bylo to boží. Neskutečné množství hodně intenzivních zážitků, které jsem doteď nestihla vstřebat..
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.