Matt: Team America jsem nikdy neviděl, ale dost jsem o něm slýchal, takže si to po těch jedenácti letech teď stahuju, abych zjistil, jestli jsem o něco nepřišel.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Teď koukám na tvůj podpis a je asi marný říkat, že jsem nic takovýho neříkal To video bys mohl mít alespoň rozklikávací.
Team America je hlavně od tvůrců South Parku, takže prostě ten jejich klasickej humor, akorát s loutkama.
A nevím, proč bych se měl dívat zrovna na tuhle komedii s průměrným hodnocením. To jen kvůli tý diskuzi s mullatama, nebo si tě ten Joe tak získal?
Chtěl bych se zeptat moderátorů, jestli se neplánuje zase na podzim "Povídková soutěž"? Jen čistá zvědavost...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Adriane, vždyť víš, jak to skončilo před čtyřmi měsíci
Soutěž bych udělal teprve, až by soutěžící složili krví stvrzenou přísahu, že se budou účastnit.
Přísahám na duši, uši a klávesnici mou,
že povídku sepíšu převelice pěknou
a odešlu ji v termínu, v hodinu sudou,
takto slibuji a podepisuji rudou. [vložte krvavý podpis zde]
to Lord: Ano, vím. A jestli umíš číst, co píšu? "ČISTĚ ZE ZVĚDAVOSTI"...
to Mop: Pěkná přísaha...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Suchar? možná... Nemám zrovna náladu na házení veselých úsměvů a předstírání, že je všechno OK...
A teďka, další čistě ze zvědavosti, mířena přímo k tobě, Lorde... Opravdu je nutné odpovídat tak směšně, namísto zodpovězení otázky "normálně"? Ano, vím, jak jsem minule skončil, ale to snad nemusíš hnedka vpálit, ne?
"Nevím." ??
"Ano, vím, kdy by to tak mohlo být... Naga říkal, že... " ??
třeba něco takového..
Tak jinak: Vzhledem k tomu, že soutěž byla zatím pouze dvakrát a to zhruba s ročním odstupem a druhé kolo nemělo žádný úspěch, tak je velice nepravděpodobné předpokládat, že by po čtyřech měsících od toho propadáku byla pořádána další soutěž. Rozumíš už?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.