chtěl bych dostat v DLC Dragonborn miraakovo vybavení já ho už zabil a nevšiml jsem si že je tam jeho kostra kde si to můžete vzít. tak jsem z tý říše herma-mory odešel a za dlouhou dobu (asi 14 dni hraní tedy cca asi 30 Q. ) se tam vrátil s tim že si to vezmu ale... ta jeho kostra tam už neni. pls dá se to ještě nějak udělat bez toho abych to musel loadnout save?
musel bych dělat hodně věcí znovu a neradtě mi cheaty ty na XBOXu nejsou.
jsem šampion Daeder a vlkodlak z Jorrvaskru. Také jsem Dovahkiin. FUS RO DAH!!
* stačí zmáčknout takovou tu chytrou věc pod tlačítkem ESC, na netu si najít příslušný kód a zadat..
Jinak ti tu nepomůže ani svěcená voda...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
žádnou Esc asi nezmáčknu nebot to hraju na xboxu 360 to tam ale napsaný bylo
jsem šampion Daeder a vlkodlak z Jorrvaskru. Také jsem Dovahkiin. FUS RO DAH!!
Toho X-boxu jsem si nevšiml.. omlouvám se.. Ale i tak... Tady snad už jen starší save...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Nebo si kup PC. A Xbox hoď z okna pak ho seber a hoď ho z okna znovu a pak ho pro jistotu zapal.
Upravil/a cztroll dne 15.03.2015 11:22
Live slow die whenever
Rozhodně si kup počítač. Počítač je stála platforma a můžeš na něm dělat tolik věcí co na konzoli nemůžeš. A navíc, konzole vychází každou chvíli nové a to je celkem ne nic. Kdo by chtěl furt utrácet každý dva roky za novou konzoli?
Upravil/a Kjiibu dne 28.03.2015 22:14
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.