Ahojte, reinstalovala jsem skyrim a stahuju znova všechny svoje modiky. Měla jsem češtinu na Race menu na nexusu http://www.nexusm...s/29624/?, akorát si teď ani za boha nevzpomenu kde jsem ji vzala Tak jestli ji někdo má napiště mi ať si mužu počeštit hru Díkec všem
Slepota odděluje lidi od věcí, hluchota od lidí. Bohužel Bůh mi nadělil to druhé
Zkouším to celej večer, našla jsem spoustu překladů ale ten na Race Menu ne Proto píšu sem, už nevím co dál
Slepota odděluje lidi od věcí, hluchota od lidí. Bohužel Bůh mi nadělil to druhé
No tak sem projela celej nexus podle jazykového filtru a furt nikde :/
No právě já ho měla nejdřív anglicky a pak sem něco na něj stáhla a byl česky A prosím kde si stáhl ten svůj?
EDIT: Téma možno uzamknout, problém s češtinou vyřešen za pomoci uživatele Starec ;-)
Upravil/a Shirolian dne 09.02.2015 22:22
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.