Zdravím, udělal jsem quest konspirace zapřísáhlých a utekl jsem s vězněma z vězení, ale jak jsme bojovaly se strážemi tak se vězni stratili a město je bez stráží krom podskalní pevnosti. Tedka prez ne musím projít a oni mě řeknou, že jsem obviněn z velezrady a když jim řeknu aby mě odvedli do žaláře tak se nic nestane. Prosímvás pomocte mi
Teda, abych pravdu řekl, tohle se mi ještě nikdy nestalo.. Vždycky, když jsem začal dělat tenhle quest, tak jsem "vymlátil" Markarth a pak šel do vězení.
Jakmile jsem utekl (ať už s Madanachem nebo bez něj), vždycky se mi pak stráže omluvili (přeživší nebo po respawnu), že to byl omyl a nechali mě být.
Takže, tohle, co se ti stalo, slyším poprvé...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Ještě, než to rozvinu... Máš originální hru? Protože ve warezech se často vyskytují bugy....
V tomto se řešila odměna, kterou nemohl jeden chudák smáznout. Stráže na něho furt útočily a ani mu nechtěli nabídnout vězení. A když už se k tomu pak dostal, tak to prostě nešlo.
Vždy, když jdeš dělat hlavní quest, dělej si zálohy, protože Skyrim přitahuje bugy jako magnet železo.
A navíc, pomáháš jim proto, aby dosáhli své svobody, že? Nebo proto, aby byli tví kámoši? Protože ani jedno se nestane. Furt na ně bude vypisována odměna a furt na tebe budou útočit, ať vlezeš kamkoliv.
A jestli chceš to brnění, stačí si ho vzít a pak prostě Madanacha zabít. A s ním i ostatní Zapřísáhlé.
Tohle se tu skutečně řešilo už několikrát, proč všichni (nebo alespoň většina) pomáháte Zapřisáhlým? Je to k ničemu, zapřisáhlý na vás stejně budou všude útočit, vyjma těch, které s vámi utečou. Markaravth je poměrně klíčový. Tak pro ty co budou tohle téma číst tak při útěku, jakmile Vám vrátí vaše věci a dostanete zbroj Zapřisáhlých, vyběhněte s nimi s podzemí (v podzemí s nimi nebojujte, tam by Vás sejmuli), a jakmile na vás zaútočí stráže začněte zabíjet Zapřisáhlý včetně Madanocha. Jenom si dejte velký pozor, abyste omylem nezasáhli nějakého strážného. Já je vždycky pobiju, nebo alespoň většinu a hlavně Madanocha. Pak se mě jen lidé a stráže ptají, jestli jsem nebyl jeden z těch, co utíkali a nemá s tím žádné problémy. Přesně jak napsal MightRider, načíst poslední save a vyřídit Zapřisáhlí.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.