Tak mě tak napadlo, kdy že se to vlastně má přesně odehrávat, a jestli správně počítám, tak tisíc let zpátky mi vychází kolem 2E 530, ale Aldmeri Dominion vzniká až 2E 830. Tak nevím...
Mukuro Aiken napsal:
Tak mě tak napadlo, kdy že se to vlastně má přesně odehrávat, a jestli správně počítám, tak tisíc let zpátky mi vychází kolem 2E 530, ale Aldmeri Dominion vzniká až 2E 830. Tak nevím...
A o tom tu přesně mluvíme... Lore, co to je? Pojďme to ignorovat.
NoFiS napsal:Ano poplatky tě zachrání před spamem a retardama,ale bohužel peníze jsou peníze. Já jako student ty peníze radši vrazím do něčeho jinyho... kdybych vydělával čtyřicet tisíc tak to neřeším,ale nemyslím si,že zrovna tahle skupina lidí bude ta ,co bude tohle TES hrát
Větěinou právě hrajou pracující dospělí lidi co hledají nějaký odreagování nebo zábavu po práci. Ty poplatky nebývají zas tak hrozný když se na ně dá vydělat i nějakou brigádou. Průměrně tyhle hry stojí od 200-500 na měsíc. Samozřejmě že existujou i dražší ale ty už je zase jiná kvalita.
Ja som študent a v pohode z brigády utiahnem SWTOR a stým že mi zostanú prachy aj na iné veci, bez toho aby som sa musel extrémne obmedzovať
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Už jsem viděl pár screenů a musím říct že to vypadá že ten trailer z té hry bude asi to nejlepší.
Až to vyjde navrhuji o tom nepsat a každé téma na to mazat(pokud to bude takové jaké myslím)
Nejvíc mě dorazili ty tahový souboje.
Kdyby to byl aspon engine ze Skyrimu a bylo to v realném čase a dobýjely se tam hrady př:nakupovali by jste u opchodníka a na hradě bylo třeba 10 strážných a vy třeba s dvěma kámošema a najednou se křičelo poplach jak třeba 7 hráčů +NPC útočí nahrad to by bylo maso v reaálném čase
ale tohle....
U všech Bohů to je velký Dovahkiin!Wow míříš na mě lukem to bude nějaká zábava asi my chces sestřelit z hlavy jablko že?......Počkat já ale na hlavě nemám!PRÁSK!.
Jestli to nedopadne jako WoW tak to může bej dobrá, jen aby nepřestal vycházet klasický E.S. Byla by škoda kdyby se pak dávalo všechno úsilí jen do MMO... Ale na druhou stranu, může se to povést, záleží jen na tom, jak moc to bude mít reklamu Já osobně tomu fandím
anakon4 napsal:
Už jsem viděl pár screenů a musím říct že to vypadá že ten trailer z té hry bude asi to nejlepší.
Až to vyjde navrhuji o tom nepsat a každé téma na to mazat(pokud to bude takové jaké myslím)
Nejvíc mě dorazili ty tahový souboje.
Tak ty tahové souboje mě teda vůbecz těch všech věcí nevadí - lepší tahové souboe jako ve Falloutu než mít nějakou infantilní klikačku jak ve WoW.
tak a je to tady ..Bethesda rusi povinne predplatné Elder Scrolls Online a konzolove verze vyda v cervnu..tak co rikate? pustite se do dobrodruzstvi..nebo je pro vas tato hra uz ztracena? ?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.