Já hodně hraju mimo Steam údajně by mě to trvalo 102 hodin Přitom jenom ve Skyrimu mám asi přes 500, v Don't starve přes 120 a v Garry's Modu kole 70
BTW. Tak mě napadlo, před pár dny jsem propadl Magic: The Gathering. Je tu někdo kdo to hraje? (myslím tím jak PC hru, tak i tu karetní )
Upravil/a Whirt dne 19.01.2015 17:44
chtěl jsem tě poslat do zádě, ale bohužel nemůžu stejně toho času tolik ani nemáš abys to dohrál Já mám o půlku míň her jak ty a z toho jsem jich stihl dohrát jen pár
Já mám času víc než dost ale nemám chuť se do toho pouštět
EDIT: Btw Lene měl by sis zapojit notebook na nabíječku
Upravil/a SuperHunter dne 19.01.2015 19:17
"Když máš času víc než dost tak by jsi se měl víc učit SH! a ne nebudu si dávat notebook na nabíječku!" napsal Len a byla to ta poslední věc co postnul
Lol, další z Mattových retardovaných nápadů, ale zaujal mě. Nic z toho nebude, ale zaujalo mě to. Konečně by tu byla příležitost k tomu, aby se všichni ztrapnili.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Whirt napsal:
BTW. Tak mě napadlo, před pár dny jsem propadl Magic: The Gathering. Je tu někdo kdo to hraje? (myslím tím jak PC hru, tak i tu karetní )
Jasně! Znám! Jednu chvíli jsem to hrával... ale, to už bude nějaký ten rok zpátky.. Měl jsem červeno-černý deck (trpaslíci a kouzla).. Ještě je mám doma. Jestli chceš, můžu ti poslat, co mám, a poslat ti je, tedy.. pokud je chceš..
Mimochodem, jestli chceš nějaké "Skyrim" karty, tak se podívej do spoileru.
Skyrim karty
matthew074 napsal:
Hele kdybych složil muzikál a poslal vám texty, které by jste měli nahrát na záznam šli by jste do toho někdo?
Můj zpěv překoná i zvuk tříštícího se skla..
Když si prozpěvuji nebo jsem v nějakém hloučku a skupinově se zpívá, tak mi to nevadí, ale jako sám před lidma.. to radši ne.. vážně ne..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Whirt napsal:
Jasně! Znám! Jednu chvíli jsem to hrával... ale, to už bude nějaký ten rok zpátky.. Měl jsem červeno-černý deck (trpaslíci a kouzla).. Ještě je mám doma. Jestli chceš, můžu ti poslat, co mám, a poslat ti je, tedy.. pokud je chceš..
Mimochodem, jestli chceš nějaké "Skyrim" karty, tak se podívej do spoileru.
Skyrim karty
Páni, to bych fakt ocenil Ale ještě počkám a uvidím jak moc mě to chytne. Každopádně se hodí vždycky mít pestrou škálu decků, ale asi zatím nejlíp se mi hrálo se zeleným (jejich schopnost růstu, léčení a obřích potvor se opravdu hodí - člověk dokáže přežít dost dlouho aby vyložil triumfní karty ). Zatím hraju spíš na PC, páč sem neměl moc času sejít se s kamarády a zahrát si tak jak se má, ale Planeswalkers jsou hodně dobří na to se naučit
Jinak - některé ty Skyrimské karty vypadají fakt dobře
Upravil/a Whirt dne 20.01.2015 00:11
Brácha měl zelený elfí deck.. každou chvíli si nechával přidávat životy a ne a ne ho porazit.. Ovšem, když nastoupil můj trpaslík (sice 2/2 za 2+1červená), který ničí země..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Kdybych ještě hrál M:TG, tak bych se pokusil sehnat toto: "Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.