Tak to je dobrý.. A proč by to měla být až taková úchylka? To samé by se mohlo říct i o mně, když mám u sebe trika svých oblíbených kapel..
Tak proč by někdo nemohl nosit trika svých oblíbených her? Triko jako triko
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Však nehovorím, že je to niečo extra, to je úplne v poriadku. Práveže som za to, aby som na ulici namiesto nápisov "swag" z New Yorkera vídaval skôr tričká hier. To by bol ten život krajší.
Pull up a seat...
Have a drink.
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Jsem závislej na "čundrování" po Skyrimu. Vezmu si sebou i manželku a chodím pokrajině, rozhlížím se na kopcích a zvláštní zálibu mám v jeskyních. Zvláště ty, kde je ve stropě díra a prosvítá tam světlo a dělá takový ty světelný pruhy a jeskynní jezera a vodopády. A v noci se procházet v podobě vlkodlaka. Bohužel musím občas někoho sežrat, abych se hned tak nepromněnil zpátky.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.