Áno, runové. Odinovu runu spoznávam dnes je to tak všetok zakázané a iba kvôli malichernostiam.
Ale nebudem tu víriť prach.
Pull up a seat...
Have a drink.
3) Nechápu ten druhej a třetí panel... nevím jestli se ty dvě strany usmířili nebo se naopak začli vraždit. Teda... možná to tak má být ?
A jo, zelená je děsná, ani se na to pořádně nedá koukat (ale já "pracuju" v MS Paint, tak mám co říkat )
4) Docela klasický téma, ale zpracování se mi líbí. Ti dva vzadu vypadaj fakt jak kdyby byli v nepořádku... a ten hezkej detail, ten co sedí... si maluje obličej? Pěkný. Ale dost creepy...
Jinak mi to připomnělo Strings Pokud jste ten film neviděli, tak doporučuju
BTW, tvůj podpis...
My face.
It hurts so much.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
1) Yeah
2) Vím, že jsou tam pravděpodobně chyby, ale u stripu je to spíš k dobru - zjednodušení a takovej ten karikatizovanej vzhled je pro strip lepší než realita.
3) No, šel jsem do toho s myšlenkou, že se zničili, ale hlavní je, že ta kostra jde pochopit
Co se týče té zelené, tak při tisku sem s tím šteloval a nakonec to vypadalo líp než dobře
4) Když jsem do toho šel, věděl jsem, že je to něco, co už tu bylo, ale hlavní je, že výsledek vypadá dobře (byla to poslední práce a už sem ji prostě odbyl...) A ano, maluje si obličej
A teď sem koukal na čsfd o co jde a rozhodně se na Strings podívám
BTW Podpis:
It hurts so much, but it hurts so right!
Jo, ony vypadaly buď genericky nebo byly ňákýho božstva, tenhle byl asi nejlepší
Moc pěknej, fakt se poved, nechápu jak všechno co splodíš může bejt tak hezký
Úžasný, Whirte...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Moc pěkný fotky :* Ty postavičky (nebo podobný) jsem viděl v jednom animáku Možná taky figurky na člověče, nezlob se po upgdatu
Upravil/a KinimodLP dne 09.04.2015 15:52
Ty postavičky jsou založený na figurkách Člověče, nezlob se, protože je to snad jeden z mála herních symbolů, který zají naprosto všichni (společně s kostkou a kartou )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.