Hej hRDLo, jak tě baví ta škola? Jsi na tý vojenský? Co předměty, zkoušky a tak?
A co ostatní, jak zvládáte zkouškový?
Já mám v tendle moment splněnou půlku předmětů, ale ta těžší půlka mě čeká tendle tejden a docela mám co dělat, no.
to Mike:
já zkoušky nedělám... já poctivě makám..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
no.. že se mi tam zrovna chce... to se nedá říct...
Upravil/a Adrian_S dne 11.01.2015 22:03
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
já jsem Profesionální voják už od srpna kdy jsem nastoupil na základní výcvik :-D s policajtama nemáme nic společnýho. Jinak je to normální studium akorát máme měsíc v zimě a 2 v létě výcviky + služby v průběhu roku a pohotovosti
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.