Škodu zvedla Godzilla, vytáhla Djanga a položila ho do domu k jeho ženě Brumhildě. Pak přiletěla Super Mopi, vytrhla ti střeva a udělala si z nich šálu
Jelikož se nedá z tý hatlamatilky co jste tu stvořily vyčíst kdo vůbec vlastní kopec přebírám velení. YouTube Video
Ok
Takže bych to viděl tak že Kopec se bude skládat ze čtyř základen Impéria, které budou spojeny podzemními tunely. Každá základna bude mít klece po čtyřech agresivních odrůd Lena. Základny bude z vesmíru bude pro jistotu napadení chránit Hvězda Smrti v3.0, která se zbavila slabin svých předchůdců. Pozemní jednotky se budou skládat z kombinovaných sil smrťáků a hípíků. Vše bude zásobováno Afrika company group. Spojenecké síly týmu America budou kontrolovat jakoukoliv terroristickou aktivitu v okruhu Mléčné Dráhy. Na vrcholku kopce bude můj vysněný trůny ke, kterému jsem si přivázal originální kus Lenerena jako trofej na vzpomínku vítězství.
(Jelikož jsem Hvězdný Války neviděl nebo jsem spíš na to neměl nervy tak některé informace jsem si možná trochu vymyslel a nenesu za ně žádnou zoodpovědnost!)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.